reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Olcia, Dziura...prolaktyne musze zbic, ale to juz w nastepnym cyklu. teraz sie bede tylko wakacjowac i wypoczywac :-) i to juz na pewno na spokojnie.
a co do tego sluzu, ja tak miewam czasem, jakos w czasie przypuszczalnej owulki, wiec chyba nie masz sie czym martwic:-)

a gdzie jest ta kolezanka co pod postami miala napisane kto kiedy testuje? nie pamietam jak ona sie nazywala, bo ja ciagle zapominam kiedy wy testujecie...chyba sama stworze takie cus u siebie na profilu;-)

Ostatnia edycja:
Olcia: Ja zawsze tak miałam w dniu owulki i okolicach. Z 2-3dni. Normalnie jak z kranu;) Więc tego.. do dzieła:-D

Milia: Suuuper!:-D Teraz tylko patrzeć aż się fasolka zadomowi u ciebie:-)

A mnie wczoraj przyjaciółka zaprowadziła do sklepu z rzeczami dla dzieci. Jaaaak ja bym chciała być już w 7 miesiącu!! Normalnie wózek już wybrałam;-)

Ael: a mas zlinka do takiego kompletu 17 częściowego posicieli ???

Proszę 17 - cz Pościel 120x90 SUPER GRATISY!!! (1776593288) - Aukcje internetowe Allegro

Wg wyliczeń to już powinnam być dwa dni po niej, chyba że się przesunęła tym razem

Wczoraj się po prostu przeraziłam, a dziś to jestem po prostu taka nie bardzo z niewyspania, a pójdę żeby zobaczyć co się dzieje nie byłam już jakiś czas u niego

A, jesteś po? Hmmm, ciekawe i obiecujące. Jeśli jednak się denerwujesz to masz rację idź do gina.

Ael co to ta hydroxyzyna i gdzie ją mogę kupić? No i czy bez recepty

To jest lek na receptę tylko i wyłącznie i nie zawsze przepisany dla ciężarnych. Ja go dostałam ze względu na potężne mdłości, przez które nie jadłam po prostu.
HYDROXYZINUM - Encyklopedia Lek

no dobra, z tego wzgledu, ze widze las rak za tym, zeby zapisac testujace pod moimi postami, prosze o liste z datami w takim razie;-)

Olcia...biore dupek 5-25 dc na wyregulowanie cyklu, bardzo rzadko miewa sie wtedy owulacje, niektorzy mowia, ze wcale sie nie ma, wiec nie licze na wiele

Ja się określę po wizycie u dżina chyba, bom ogólnie już całkiem zgłupiała napisał wczoraj, że jak będzie czerwone przyjść no i po tym ciemnym było czerwone przez chwile a teraz nic.

reklama
milia: chyba iwasiek miała listę testujących ale nie pamietam dokładnie, Ael wszystko pamięta to moze to :-)

Neciuszka: przypomniało tak mi sie co do książek, moja mama jest wielką fanka Alex Kawy, a ja ostatnio uwielbialm Jean- Christophera Grange, jego thrillery są mocne :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry