reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej, jak mogę wstawić obrazek na forum ?? dodać go do postu ??? kurcze mam coś fajnego a jak wklejam to się nie pokazuje ... :-( proszę o pomoc ....

Jak otwierasz okienko szybkiej odpowiedzi, nad polem edycji tekstu masz taki pasek, gdzie możesz sobie ustawić między innymi czcionkę, wielkość czcionki, jej kolor, wstawić filmik i zdjęcia.
Ciebie interesuje ikonka 3cia licząc od prawej, taki obrazek drzewka, koło globusa. Klikasz w ten obrazek i masz do wyboru albo zgranie obrazka z komputera albo wklejenie linku do zdjęcia w internecie, w tym drugim wiadomo, kopiujesz sam adres obrazka wklejasz i potwierdzasz.
Przy opcji wyboru z komputera, wybierasz "Wybierz plik", szukasz na komputerze gdzie masz to zdjęcie, wybierasz, dwukrotnie w niego klikając, wracając do okienka, wtedy w okienku pojawi Ci się nazwa tego pliku i klikasz "Wgraj plik". Plik się na forum załaduje i po załadowaniu, okienko zniknie a zdjęcie będzie w poście.
Tadaa! :-D

reklama
laura: nie nakręcaj sie ale powiem ci ze u mnie tez tak, było zazwyczaj przed @ piersi normalnie tylko leciutko mnie bolały i tyci były większe, na tyle ze tylko mój mi mówił: o bedziesz miała @, a jak zaciążyłam to sama sobie oglądąłm i mysle, no jakies wieksze :)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 2 krechy

Spokojnie spokojnie już się tak nie nakręcam jak kiedyś :)

Nikt-nie-jest-idealny.24402.html
jest coś ?? jeśli tak to się troszkę uśmiechniecie :-)
aahahahhhah dobre :-)

łoo a ja wróciłam. Rok szkolny rozpoczęty a później jeszcze pare spraw do załatwienia i laba.

Bosz...nie chce mi się Wa wszystkich czytać...

Sweet bardzo mi przykro ale zobaczysz, na pewno się uda…

Mijenka żono a no pewnie, jak masz i męża i żone to przeca za cos trza utrzymać ten interes :************

Magdalena pedagogikę studiujesz?

Ael bo ja jeszcze odnośnie tego rzygania...
Ta moja szwagierka to mieszka w Anglii i tam poszła do lekarza ale ten nic nie powiedział, w ogóle do doopy Ci lekarze tam są. Aaa kazał jej witaminy łykać i dlatego pytam o coś na to cholerstwo. Myśłałam nawet żeby zapytać swojego lekarza i ewentualnie posłać jej ten lek bo dziewuszyna nie może dać już rady.

Jest u nas jakaś Milena J, który mi zaproszenie na FB wysłała?

no żeszz orzeszku .... :wściekła/y: dobra ide na łatwiznę oto link : Nikt nie jest idealny... | bebzol.com proszę wejść sobie i oblukać :-p

A teraz to widzę, i wstawię za Ciebie, żeby dziewczęta widziały :-D

http://images03.bebzol.com/data/201108/24402-0013627a505ede318998544ceb6acc4e.gif

Mogę stwierdzić, że ja dostałam tego z samego dołu, w barwach ochronnych XD

Dziurko ogólnie rzecz biorąc, niech siostra bierze witaminę b6, w aptece się spyta o coś przeciwwymiotnego, są te leki niby na chorobę lokomocyjną ale to nie powiem Ci jak to w ciąży. Poza tym niech siostra sobie zrobi, lody takie z wody i syropu owocowego i niech je. One też dobrze wpływają na nudności.
A jak lekarz jej nic nie przepisał, to niech idzie do innego lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry