reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael kobito kochana dzięki! Ja jej to powtórze co mi napisałaś ale mimo wszystko zapytam u nas w aptece, może coś mi dadzą i jej wyśle.
Ona była tam u dwóch czy trzech już lekarzy ale olewka, zupełnie inaczej niż u nas, dlatego ja nie narzekam tak na naszą służbę zdrowia.
Weź np takie usg. Ma mieć dopiero w 16 tyg.

A z tą MIleną to właśnie wiem

reklama
Dziewczynki dziekuje za pocieszenie, troche sie jeszcze posmuce a potem obiecuej sie usmiechac I przestac przejmowac
Dobija mnie tylko to ze nie wychodzi L

sweet Tak mi przykro... tulę mocno. Nie zrozum mnie źle, ale może nawet dobrze by bylo, jakby wyszło coś malutkiego nie tak. Takiego żeby się dało w miesiąc wyleczyć. Z nowymi nadziejami i siłami byś podeszla do dalszych starań. Oczywiście zycze ci jak najlepiej i trzymam kciuki co bys zafasolkowała nam tu pięknie we wrześniu!
Dziekuje, wlasnie na to licze po cichu, ze cos mi tam jest jakis nadmiar czy niedobor i dostane lutke czy cos innego i sie uda
Wole o czyms wiedziec i dzialac i podjac leczenie i miec nadzieje, niz miec swiadomosc ze jestem w 100% zdrowa, zdolna, starac sie ciagle i dupaL

Sweet spokojnie, zobaczysz ze się w końcu uda :) i nie łam się fasolka nie przyjdzie do smutnej mamy :*
Ja mam właśnie dzisiaj jakiś wyjątkowo dobry humor :) aż mi się chcę pracować :) Tylko, że mam ochotę sobie odciąć (.)(.) bo mnie ciągną aż ;p, nie wiem moze dlatego że nabrzmiały, a wcześniej miałam malenkie :)

Oj oj… przeczuwam fasolinke !!

Chodź ciocia Asia przytuli Cię do wielkich cyców i pocieszy
Hah dziekuje J Apopos wielkich cycuchow… ile rozmiarow rosna cycki w ciazy? Ja nosze staniki 70E albo 75DD.. to ja chyba bede musiala jakas polke na szelkach nosic ?

Ael kobito kochana dzięki! Ja jej to powtórze co mi napisałaś ale mimo wszystko zapytam u nas w aptece, może coś mi dadzą i jej wyśle.
Ona była tam u dwóch czy trzech już lekarzy ale olewka, zupełnie inaczej niż u nas, dlatego ja nie narzekam tak na naszą służbę zdrowia.
Weź np takie usg. Ma mieć dopiero w 16 tyg.

Czekaj pierwsze usg w 16 tygodniu????????

Może młoda Ty się przespaceruj do lekarza, coś tam kity powciskaj, że masz nudności, ale że ktoś ma nudności ale do lekarza nie może podejść, weź receptę, wykup siostrze i wyślij. Może się akurat uda.
Poradź jej te lody albo kisiel by żołądek po wymiotach nie cierpiał tak mocno.

Hah dziekuje JApopos wielkich cycuchow… ile rozmiarow rosna cycki w ciazy? Ja nosze staniki 70E albo 75DD.. to ja chyba bede musiala jakas polke na szelkach nosic ?

Eee kobito ależ rozmiarówka, to Twój małż jest wniebowzięty! :-D
Powinien w ciąży urosnąć wydaje mi się maks o jedną miseczkę pełną, w przypadku dużych to aż tak nie rosną strasznie, bo same w sobie są już duże.
Ja jakoś różnicę późno zauważyłam.

tak, w 16 tygodnu, w ogóle jakaś paranoja. I tak jak mówisz ja pójde, kit wcisnę i wyślę, mam tylko nadzieję, że to w tabletkach mozna kupić bo w syropie to lipa z przesyłką.

Młoda do mnie...boszzz

prosze pomóżcie ( wiem że to nie wątek o włosach)

Ten kolor to mój naturalny nigdy sie nie farbowałam nie wiem nawet jakby by pasował. prosze o wskazówki .
dodam duzo zdjęc na niektórych może nie bedzie az tego tak dobrze widac dlatego wstawie duzo

Mnie pomógł Mammarin na wymioty, normalnie zaczęłam po nim jako tako funkcjonować... 16 tydzień? A genetyczne :szok:

Poprasowałam tą górę ciuszków, jak dobrze, że mam prasowalnicę, a druga fura się suszy :)

Włoski farbnęłam, potem się obciacham i będę piękną kurą domową bez funduszy :P dobrze, że Lwiątko nakarmione, bo by było źle

Mineralna, ja bym takich nie farbowałą, fantastyczne są, ewentualnie jakiś balejaż w złote jasne blondy...

Matko i córko piję jak smok. Dzisiaj mniej sikam, może dlatego że nie mam czasu na myślenie o sikaniu bo za dużo spraw do załatwoienia i ciągle gdzieś biegam.
Już się nie mogę doczekac jakie będą dzisiaj wyniki betki

Mineralna ładna dziewczyna z Ciebie :-)
Nie farbuj całych bo szkoda włosów. Ja bym ewentualnie dołożyła kilka jasnych pasemek, zeby włosy rozjaśnić i rozświetlić i to wszystko. Kolor naturalny masz bardzo fajny

Ostatnia edycja:
tak, w 16 tygodnu, w ogóle jakaś paranoja. I tak jak mówisz ja pójde, kit wcisnę i wyślę, mam tylko nadzieję, że to w tabletkach mozna kupić bo w syropie to lipa z przesyłką.

No to proś w tabletkach ja coś. Wpierw idź jednak do apteki i zapytaj o taki najsilniejszy bez recepty lek z mocnym wskazaniem na nudności i wymioty. Kupisz ze dwa różne, plus ewentualnie coś z recepty i wyślesz siostrze.

prosze pomóżcie ( wiem że to nie wątek o włosach)

Ten kolor to mój naturalny nigdy sie nie farbowałam nie wiem nawet jakby by pasował. prosze o wskazówki .
dodam duzo zdjęc na niektórych może nie bedzie az tego tak dobrze widac dlatego wstawie duzo​

A po co farbować i niszczyć włoski, tak ładnie wyglądasz i tak zostań :-)​

Ael dziekuje he he no tak polowek zadowolony a ja swiecie dekolatmi jak szalona
kiedys mialam malutkie..

prosze pomóżcie ( wiem że to nie wątek o włosach)​

ja bym za wiele nei zmieniala, fajny kolor, mysle ze kilak pasemek jasnych blond i bedzie dobrze :)
jasny blond razemz takim slomkowym kolorkiem byloby super

albo zrob sobie takei wloski co sa teraz bardzo popularne, ze same koncowki beda jasniejsze tylko :) mzoe ewentualnie jakis miodowy blond wtedy by wyrownac kolorem​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry