reklama

Starania po raz pierwszy :)

A to ja bardzo serdecznie dziękuję, dziękuję i dziękuję...no i niech bedzie 4 dziękuję!

Dobra, to proszę mi tu jeszcze polecić na zakwasy, ale to już dla mnie. Jakąś maść

to ja Pablo Twój przyniesie te cuda to fotnij

reklama
aaajjjj nozki niedziwiadka :) jakei to slodkie !!!!!!! :DDDDD

codo blizniakow to ja bym bardzo chciala, fakt ze mi lekarz tez powiedzial ze to nie ma sie co cieszyc bo taka ciaza jest patologiczna i trudna i trzeba bardzo uwazac i dokladnie monitorowac , ale dla mnie wizja dwojeczki dzieciaczkow naraz jest taka super, od razu dwojeczka i z glowy:) na raz nieprzespane noce, naraz pieluchy i placze i karmienia itd pare lat id dzieciaczki odchowane i super rodzinka w komplecie;) osobiscie bylabym bardzo szczesliwa majac blizniaki
ale z moja masa to ja pewnie bym polowe jej przelezala w lozku bo stac prosto nawet bym nie dala rady bo brzuch by mnie zgial w dol :P

A to ja bardzo serdecznie dziękuję, dziękuję i dziękuję...no i niech bedzie 4 dziękuję!

Dobra, to proszę mi tu jeszcze polecić na zakwasy, ale to już dla mnie. Jakąś maść

to ja Pablo Twój przyniesie te cuda to fotnij

Na zakwasy, rozmasowanie i rozruszanie, maści nie za wiele pomogą na napływ kwasu mlekowego do mięśni.

aaajjjj nozki niedziwiadka :) jakei to slodkie !!!!!!! :DDDDD

Tak wyglądają, te po lewej na dole
Zobacz załącznik 386944

Wolę dwie kreski :P

No to fluidki na dwie kreseczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ale się zestresowałam tym czekaniem na bete, aż mnie w klatce kuje i źle mi się oddycha.

Kobito wyluzuj, czym się martwisz, jesteś w ciąży więc spoko. Nawet jak beta druga będzie wynosić ok 800 to i tak jest bardzo dobrze :-)

Zafasolkuję, mnie nie wolno ćwiczyć... Mam absolutny zakaz, nawet na piłce fitness mi nie wolno troszkę się pobujać...

Ja butków nie kupuję... Jakoś tak nie wydają mi się potrzebne, ale może się mylę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Necia grzecznie się wyszykowała odświeżyła tu i ówdzie za 40 min ruszam. Jeszcze ciotunia mnie truje ze zrobieniem poduszki na gwałt i strasznie marudzi w dodatku.

Ael te buciczki słodkiutkie :)
konstantynopolitanka przyzywam do ciebie dwie kreseczki :)
zafasolkuję nie stresuj mi się tu nie wolno :P pozwól że ja to zrobię za ciebie :)
no i wątek zgubiłam co komu jeszcze napisać chciałam

reklama
Zafasolkuję, mnie nie wolno ćwiczyć... Mam absolutny zakaz, nawet na piłce fitness mi nie wolno troszkę się pobujać...
ale jest inna metoda ćwiczeń :)
bierzesz piłeczkę i przekładasz z jednej ręki do drugiej za plecami i z przodu i znów za plecami i z przodu i tak 10 w jedną, 10 w drugą stronę
a później jedną rękę zginasz z tyłu za łopatką od góry, a drugą od dołu (Agrafka | Schudnijmy.pl) i znów przekładasz piłeczkę 10 razy na każdą rękę
to może być kulka z papieru cokolwiek
to tak mocno nie obciąża, a znacznie rozluźnia plecki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry