Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie gniewaj się, ale wypieprzaj już z tego forum, nie widzisz która godzina?Powiedział, że w tym jeszcze jest szansa po przeprowadzeniu wywiadu o częstotliwości i kiedy ostatnio była molestacjajutro małż wykupi mi receptę i będę grzecznie brać co zapisał. Jak wczoraj była owu to może i dziś jeszcze co się zdziała
![]()
Kochana ja anty brałam też jakieś 8-9 lat bez przerwy i zaszłam w trzecim cyklu po odstawieniu z czego w pierwszym nie podjęliśmy próby,ale pierwsze co zrobiłam po odstawieniu to poszłam do gina i dostałam luteine na regulowanie cyklu. Tak więc rób test, a jak nie wyjdzie to szoruj do gina i to zarazNie poszłam, bo @ pewnie nie przyszedł ponieważ brałam 10 lat anty... Podobno organizm potrzebuje troszkę czasu, żeby się przestawić. Jak do 10.09. nie przyjdzie to lecę do mojego dżina.
taaaaak, dwie MILENKIłaaa moja imienniczka <jupi>![]()

Uff Ael to dobrze, bo właśnie zakupiłam wyprawkę lóżeczkową z materacem pianka z atestem plus pościel![]()
Nie poszłam, bo @ pewnie nie przyszedł ponieważ brałam 10 lat anty... Podobno organizm potrzebuje troszkę czasu, żeby się przestawić. Jak do 10.09. nie przyjdzie to lecę do mojego dżina.
Ael nastawiam dupe (|) ;-)