Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja planowałam sie wstrzymac 3 miesiące, ale zrobiłam tylko miesiąc przerwy i w trzecim cyklu od odstawienia zaszłamWitam
dziękuję bardzo za miłe powiedzcie jak to było u Was, starałyście się odrazu po odstawieniu tabletek czy robiłyście przerwę?
witajWitam
dziękuję bardzo za miłe powiedzcie jak to było u Was, starałyście się odrazu po odstawieniu tabletek czy robiłyście przerwę?
tego kochana tez sie nie da przewidziec.. czasem sa objawy czasem wcale, przeciez sa kobiety ktore do ktoregos miesiaca ciazy pojecia nie maja o tym:-) witajcie
miq ja się starałam własnie od razu po odstawieniu, teraz jest mój 24 dzień cyklu i na razie @ nie ma...ale szczerze mówiąc nie mam wrażenie żeby coś sie we mnie zafasolkowało i myśle , że raczej @ niedługo przyjdzie:-(