• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
podobno w ciązy miałam się wyciszyć, a ja jak bym dostała w ręke pistolet to bym dzisiaj połowe urzędu wybiła
masakra przyjechał koleś tłumaczyć mojej orce jakiś program do faktur
pi.da się przed nim szczerzy i wygina jak kotka w rui

a to taki oblech
że mam mdłości jak na niego patrze
chyba rano włosy schabowym uczesał
bo od soboty to na bank ich nie mył
orka to moja pseudokuleżanka z pokoju Kryska rocznik 1957, tylko kurcze ona sie zachowuje jak by była co najmniej z 1637

co tam dziewczyny slychac ciekawego?
ja dzis w pracy bardzo "bizi" jak to mowimy :) i dopiero teraz mialam szanse dorwac kompa :P
mam ze 20 albo lepiej stron do nadrobienia wiec nawet nie probuje zaczynac

Witam
dziękuję bardzo za miłe przywitanie, powiedzcie jak to było u Was, starałyście się odrazu po odstawieniu tabletek czy robiłyście przerwę?

Ostatnia edycja:
:-) witajcie
miq ja się starałam własnie od razu po odstawieniu, teraz jest mój 24 dzień cyklu i na razie @ nie ma...ale szczerze mówiąc nie mam wrażenie żeby coś sie we mnie zafasolkowało i myśle , że raczej @ niedługo przyjdzie:-(

aaa w ogole to witam wszytskie nowe staraczki :)

Witam
dziękuję bardzo za miłe powiedzcie jak to było u Was, starałyście się odrazu po odstawieniu tabletek czy robiłyście przerwę?
witaj :) ja bralam tabletki chyba z 8-9 lat jak nie dluzej (szczerze to nie pamietam dokladnie ile lat je bralam..) odstawilam jakos po sylwestrze i od lipca sie staramy ..
a robilas przerwy w braniu tabletek? bo ja w czasie brania co 2-3 lata robilam przerwe na pare tygodni by organizm mogl sie uregulowac i potem od nowa tabsy choc wiem ze nie trzeba, jednak mi tak polecono i tak robilam
z tego co wiem to trzeba dac sobie jakis czas aby wlasnei organizm sie uspokoil i uregulowal naturalnie, ale pewnie staranie sie zaraz po odstawieniu nie jest problemem, moze wrecz ulatwic sprawy :) gdzies czytalam ze tak zaraz po odstawieniu jest duza szansa na ciaze mnoga .. wiec blizniaczki, trojaczki itd :)

reklama
:-) witajcie
miq ja się starałam własnie od razu po odstawieniu, teraz jest mój 24 dzień cyklu i na razie @ nie ma...ale szczerze mówiąc nie mam wrażenie żeby coś sie we mnie zafasolkowało i myśle , że raczej @ niedługo przyjdzie:-(
tego kochana tez sie nie da przewidziec.. czasem sa objawy czasem wcale, przeciez sa kobiety ktore do ktoregos miesiaca ciazy pojecia nie maja o tym :)
objawy zafasolkowania sa prawie identyczne jak na @.. wiec najlepiej to poczekac czy sie dostanie @ czy nie i wtedy po spoznionym terminie zrobic testa :)

w zasadzie po odstawieniu tabsow, jesli nie znacie swojego organizmu, polecam wam uzywanie testow owulacyjnych, sprawdzicie sobie kiedy macie owulke, wtedy faceta do wyrka i dzialac :D
warto tez sie obserwowac: temperatura, sluz, szyjka..
ja w tym cyklu zamierzam sprobowac z kalendarzykiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry