Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no ale gdzies tak na necie wyczytałam, że farbowanie jest szkodliwe dla płodu...wiec teraz poczekam na @ , jak przyjdzie to zapisze się do fryzjera i szybko zrob ie ten balejaż :-) ale gdyby sie np okazalo, że @ nie przychodzi i gdybym jakimś cudem juz za pierwszym razem sie zafasolkowała ( było by cudownie
) to co wtedy z tą farbą??można włosy w ciązy farbowac czy lepiej nie???to chodzi o smród tej farby, w tak wczesnej ciąży możesz farbować nic nie będzie ani tobie ani dziecku.no tak ja swojego organizmu to wogóle nie znam, bo tyle lat te tabletki brałam ( chyba z 10 lat) i nie wiem jak się zachowa
też własnie czytałam, że niektóre dziewczyny mają objawy już w pierwszych tygodniach ciązy a inne nie:-) więc trzeba poczekać to zobaczymy
mam do Was takie głupie pytanie;-) chciałabym ufarować włosy bo mam juz taki odrost ze masakrano ale gdzies tak na necie wyczytałam, że farbowanie jest szkodliwe dla płodu...wiec teraz poczekam na @ , jak przyjdzie to zapisze się do fryzjera i szybko zrob ie ten balejaż :-) ale gdyby sie np okazalo, że @ nie przychodzi i gdybym jakimś cudem juz za pierwszym razem sie zafasolkowała ( było by cudownie
) to co wtedy z tą farbą??można włosy w ciązy farbowac czy lepiej nie???
no tak ja swojego organizmu to wogóle nie znam, bo tyle lat te tabletki brałam ( chyba z 10 lat) i nie wiem jak się zachowa
też własnie czytałam, że niektóre dziewczyny mają objawy już w pierwszych tygodniach ciązy a inne nie:-) więc trzeba poczekać to zobaczymy
mam do Was takie głupie pytanie;-) chciałabym ufarować włosy bo mam juz taki odrost ze masakrano ale gdzies tak na necie wyczytałam, że farbowanie jest szkodliwe dla płodu...wiec teraz poczekam na @ , jak przyjdzie to zapisze się do fryzjera i szybko zrob ie ten balejaż :-) ale gdyby sie np okazalo, że @ nie przychodzi i gdybym jakimś cudem juz za pierwszym razem sie zafasolkowała ( było by cudownie
no tak ja swojego organizmu to wogóle nie znam, bo tyle lat te tabletki brałam ( chyba z 10 lat) i nie wiem jak się zachowa