Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witamy zyczymy szybkiego zafasolkowania ;-)Witam wszystkie Staraczki! czytam was i czytam od paru tygodni i pomyślalam, ze skoro takie owocne w dzieci to wasze forum to może mnie do siebie przyjmiecie i też sobie z wami maluszka wystaram:-). miesiąc temu odstawiłam tabletki anty no i czekam aż przyjdzie @ i zacznę starania na poważnie. Mam nadzieję, że znajdzie siętu dla mnie miejsce
GRatuluje córeczki śliczne imie ;-) a zdjecie gdzie zuzi??;-)to ja wchodzę tylko na chwilkę, przyznaję, że nie czytałam co pisałyście
ale uroczyście oznajmiam, że siedzi we mnie dziewuszka Zuzannazdrowa i w pełni ywmiarowa, poczęta w przewidywanym terminie bo wszystkie parametry wskazują na 21 tc
![]()
ojoj pyscku kochany ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na pocieszenie specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ podwojne ;-)dziewczyny jestem zdołowana dziś ... :-( dostałam dziś @ a nic się wczoraj nie zapowiadało na nią, nawet brzuch mnie nie bolał ... dziś świnia przyszła do mnie niespodziewanieczyli kolejny cykl stracony
![]()
ale ten czas leci ;-)Prztulam)) Nie mów sobie, że kolejny cykl stracony. Myśl raczej KOLEJNY CYKL PRZED NAMI :-)
Bedzie dobrze!!

mówię mu o tych nogach na ścianie a ten pyta czy stanie na głowie pomaga i czy umiem. Jak go gwizdnę... I jeszcze mi śpiewa tutajAtanku absolutnie nikt Ciebie i Ael nie wyrzuci, foch będzie jak tak żabulku będziesz mówić.
i nie dostaniesz tego fajnego cosia