• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam wszystkie Staraczki! czytam was i czytam od paru tygodni i pomyślalam, ze skoro takie owocne w dzieci to wasze forum to może mnie do siebie przyjmiecie i też sobie z wami maluszka wystaram:-). miesiąc temu odstawiłam tabletki anty no i czekam aż przyjdzie @ i zacznę starania na poważnie. Mam nadzieję, że znajdzie siętu dla mnie miejsce
Witamy zyczymy szybkiego zafasolkowania ;-)

to ja wchodzę tylko na chwilkę, przyznaję, że nie czytałam co pisałyście
ale uroczyście oznajmiam, że siedzi we mnie dziewuszka Zuzanna :-D zdrowa i w pełni ywmiarowa, poczęta w przewidywanym terminie bo wszystkie parametry wskazują na 21 tc :)
GRatuluje córeczki śliczne imie ;-) a zdjecie gdzie zuzi??;-)
dziewczyny jestem zdołowana dziś ... :-( dostałam dziś @ a nic się wczoraj nie zapowiadało na nią, nawet brzuch mnie nie bolał ... dziś świnia przyszła do mnie niespodziewanie :wściekła/y: czyli kolejny cykl stracony :dry:
ojoj pyscku kochany ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na pocieszenie specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ podwojne ;-)

o ja boga co wy tyle piszecie ze bym ja musiala tyle czytac no wes... w zyciu was nadrobic nie idzie ale dalam rade wszystko przeczytalam a teraz musze sie wyprostowac moja dzisia cos ostatnio nie lubi gdy mama siedzi ...
a ja dzis 18 tydzien :szok: ale ten czas leci ;-)

a ja jak bylam mala mowilam "gamga "zgadnijcie co to znaczy ;-)

Właśnie tego nie wiem czy była druga owu, oczekuję na @ mężusia przetrzymać i do dzieła a potem nogi na ścianę :-D

Atanku żabulku mój dzidzia ma swoje wymagania no :) a ty mamusiu słuchaj grzecznie.

nogi na sciane pomagaja ;-)

a macie szczescie ze swojej zabki nie wyrzuciliscie ;-P bo ja sie tak niedam no chyba ze bede solidarna z ael jak ja wywalicie ja tez pojde ;-P

Ja pisałam wcZeśniej że jakoś tam się nie widzę.

Atanku absolutnie nikt Ciebie i Ael nie wyrzuci, foch będzie jak tak żabulku będziesz mówić.

Ja z tym moim chłopem nie wytrzymam :-D mówię mu o tych nogach na ścianie a ten pyta czy stanie na głowie pomaga i czy umiem. Jak go gwizdnę... I jeszcze mi śpiewa tutaj

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny kochane jesteście :*:*:*
mam nadzieje,że następny cykl nasz będzie i wkońcu nam się uda :-) a co do nóg na ścianie to próbowałam i to nie raz i nic z tego :-( teraz to muszę się z żołnierzykami przespać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry