• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka u nas są - kupujesz pakiet i masz w nim i wizyty i badania, więc o nic się nie martwisz :)
Ael - nie mogę lutki ssać. Powtarzał mi to ze 3 razy, żeby dotarło ;-)

Witam przyszłe mamusie
a ja w pracy siedzę, jakaś wykończona dzisiaj jestem-ciężki dzień. A jeszcze te przeziębienie mi nie odpuszcza, a co dziwne cały czas mnie mdli,cudownie by było gdyby to nie był jeden z objawów przeziębienia ahh

Naciuszka, pewnie jest, ale właśnie nie słyszałaś... Bo ja też nie wiedziałam o pakietach itd, a obecnie korzystam z ubezpieczenia prywatnego męża, z firmy. I u nas to się o tyle opłaca, że firma płaci, a mąż tylko podatek, czyli około 100 zł za nas oboje. A ja za wizytę bym płaciła 100 plus 100 za usg, a był czas, że chodziłam co tydzień. No i badania miałam za free głównie, tylko za HIV płaciłam i za coś tam... Już nie pamiętam.

Dzięki kobietki :*
Aelku jak już się wszystko wyklaruje i będę spokojniejsza to napiszę. Zresztą on nie ma najlepszej opinii na necie bo czytałam. W sumie zdania sa bardzo podzielone. Od bardzo zadowolonych do takich które go zjechały maksymalnie.
Pomógł zajśc w ciąże właśnie szwagierce która kilka lat się leczyła u innych lekarzy bezskutecznie i dlatego do niego poszłam. Kasa nie miała wielkiego znaczenia wiadomo. Wiedziałam że to dziwny człowiek i ma swoje "humory" ale nie spodziewałam sie takiego obrotu spraw.
Szwagierce pękła szyjka przy porodzie ów lekarz zalecił plastykę szyjki która kosztuje bagatela 5 tys. Gdy poszła do innego lekarza przepisał jej maść za 50 zł i wyleczył. Znał już panie które trafiały do niego od Pana D i miał wyrobione zdanie. Sama stwierdziła że po porodzie nie ma co żebym do niego chodziła bo to naciągacz.

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ja pi tole jak mozna sie tak zachowac ojoj IWasku<glaszcze> mam nadzieje ze szybko znajdziesz lekarza godnego swego zawodu :* trzymam &&&&&&&&&&&&:* gadalam z tesciowka a teraz znowu na wyrku sie bycze czekam na maca ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry