• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej kobiałki

Widze że mamy kolejny wątek...z jednej strony sama myslałam o tym ale tu jest niesamowity klimat. Nie dam rady ogarniać dwóch watków a odejść. Jak takie będzie życzenie staraczek to polezę ale puki co to macie mnie nadal na głowie.

Muszę Wam się wyżalić
Przepłakałam dzisiaj pół dnia i mimo że wiem iż ludzie potrafią być wredni to w zyciu bym nie przypuszczała że mój lekarz prowadzący stwierdzi żebym poszła gdzie indziej bo mu się nie podoba że diabetolog wpisuje MU coś w MOJĄ kartę ciąży i że stracił kontrolę nad pacjentką. W szpitalu gdzie mam diabetologa wizytę mogę mieć w LISTOPADZIE . ZOstałam bez lekarza prowadzącego który wcale nie był tani i u którego robiliśmy całą diagnostykę . Zostawiliśmy tam kilka tysięcy a teraz jak robię badania w laboratorium (o połowę taniej) i zrobiłam usg 3d tam a nie u zalecanego znajomego (400 zł :wściekła/y:) to jeb..ął focha . Dał mi zwolnienie tylko na tydzień gdzie zawsze miałam na miesiąc bo stwierdził że mi tydzień wystarczy na znalezienie lekarza. Jak zadzwoniłam i powiedziałam że nie ma miejsc to stwierdził że dziwne bo inne pacjentki nie miały problemu i ze jak nie dam rady to on juz mi poprowadzi ta ciąże...łaskawca pier...lony.
Diabetolog się zdziwiła i powiedziała że łatwą ciąże to każdy głupi poprowadzi i że do niej należy ustabilizowanie cukru,nie interesują jej sprawy ginekologiczne.
I bądz tu mądry.
Jest mi przykro i czuję się jak piate koło. Jak można zostawić ciężarną w połowie!

Oj... aż mi ciśnienie skoczyło. Ja też chodzę prywatnie do lekarza i zostawiam u niej sporo kasy... jak sobie pomyślę że mogłaby mnie tak wystawić to aż się we mnie gotuję... :no: Tule Cię kochana ;* choć moze i dobrze się stało, lepiej późno zmienić lekarza konowała niż wcale...

Ja wpadłam tylko na chwilkę bo spadam jeeeeść! Apetyt mi dopisuję co bardzo ale to bardzo mnie cieszy!!!

reklama
Ano popatrzę z ciekawości, ale i tak pewnie zostanę przy moim doktorku kochanym. A tymczasem się żegnam, zostawiam was na rzecz kołderki i pilota od tv :-D małż chce lapka to ja się przeprostuję na łóżeczku.

Też mam nadzieję że w piątek dogadam się z ta lekarką i mnie przygarnie ;)
Oj dobrze sie wygadać babeczki. Dziękuję.

Dziurko co do sałatki to najlepsza najprostsza
Ja daję tuńczyka w sosie własnym,kukurydzę,groszek (lub tylko jedno do wyboru) ,ogórka kiszonego, cczasem dodam trochę ryżu ,sól pieprz i majonez. Można dodać szczypiorku lub cebuli ale ja ostatnio robię bzyyy.
Neciu spokojnej nocki

reklama
ja robiętaką: tuńczyk, kukurydza, ogórek świeży papryka, cebulka(najlepiej czerwona), seler naciowy i ryż. Pyyycha, narobiłyście mi ochoty. chyba jutro sobie zrobię.
Pozdrawiam was i też wskakuje pod kołderke tylko z książką:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry