Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hej kobiałki
Widze że mamy kolejny wątek...z jednej strony sama myslałam o tym ale tu jest niesamowity klimat. Nie dam rady ogarniać dwóch watków a odejść. Jak takie będzie życzenie staraczek to polezę ale puki co to macie mnie nadal na głowie.
Muszę Wam się wyżalić
Przepłakałam dzisiaj pół dnia i mimo że wiem iż ludzie potrafią być wredni to w zyciu bym nie przypuszczała że mój lekarz prowadzący stwierdzi żebym poszła gdzie indziej bo mu się nie podoba że diabetolog wpisuje MU coś w MOJĄ kartę ciąży i że stracił kontrolę nad pacjentką. W szpitalu gdzie mam diabetologa wizytę mogę mieć w LISTOPADZIE . ZOstałam bez lekarza prowadzącego który wcale nie był tani i u którego robiliśmy całą diagnostykę . Zostawiliśmy tam kilka tysięcy a teraz jak robię badania w laboratorium (o połowę taniej) i zrobiłam usg 3d tam a nie u zalecanego znajomego (400 zł) to jeb..ął focha . Dał mi zwolnienie tylko na tydzień gdzie zawsze miałam na miesiąc bo stwierdził że mi tydzień wystarczy na znalezienie lekarza. Jak zadzwoniłam i powiedziałam że nie ma miejsc to stwierdził że dziwne bo inne pacjentki nie miały problemu i ze jak nie dam rady to on juz mi poprowadzi ta ciąże...łaskawca pier...lony.
Diabetolog się zdziwiła i powiedziała że łatwą ciąże to każdy głupi poprowadzi i że do niej należy ustabilizowanie cukru,nie interesują jej sprawy ginekologiczne.
I bądz tu mądry.
Jest mi przykro i czuję się jak piate koło. Jak można zostawić ciężarną w połowie!
Oj... aż mi ciśnienie skoczyło. Ja też chodzę prywatnie do lekarza i zostawiam u niej sporo kasy... jak sobie pomyślę że mogłaby mnie tak wystawić to aż się we mnie gotuję...
Tule Cię kochana ;* choć moze i dobrze się stało, lepiej późno zmienić lekarza konowała niż wcale...Ja wpadłam tylko na chwilkę bo spadam jeeeeść! Apetyt mi dopisuję co bardzo ale to bardzo mnie cieszy!!!
) to jeb..ął focha . Dał mi zwolnienie tylko na tydzień gdzie zawsze miałam na miesiąc bo stwierdził że mi tydzień wystarczy na znalezienie lekarza. Jak zadzwoniłam i powiedziałam że nie ma miejsc to stwierdził że dziwne bo inne pacjentki nie miały problemu i ze jak nie dam rady to on juz mi poprowadzi ta ciąże...łaskawca pier...lony.
małż chce lapka to ja się przeprostuję na łóżeczku.