• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka najlepiej gdzieś właśnie na giełdzie kupować nie na allegro, bo wiesz... bluzka jakoś się dopasuję a spodnie różnie... lepiej przymierzyć. Ja kupiłam dwie pary na allegro i są za dużę (będą dobre na końcówkę ciąży) a na rynku kupiłam dwie pary nowych i po prostu są wspaniałe!!

Haha doświadczona przedszkolanka!! :-D Pisz pisz, pomogę jak tylko będę mogła!

reklama
Jestem przyszłam. Byłam u rodziców :-)
Widzę, ze temat odzieni :-)
Ja muszę kupić spódnicę ołówkową ciążową, też przytyłam na hormonach przed ciążą, i teraz jesienne i zimowe wdzianka są takie dość opięte, a tym samym niewygodne, trza garderobe dopełnić :-)

Sklepy w kielcach są bardzo drogie za tą samą cenę kupię w h&m spokojnie, ale co niedziela nieopodal mnie jest giełda samochodowa i chyba ubrań nawet więcej niż smochodów wiem, że jedno stoisko jest takie. jak tylko jakaś kasa wpadnie mi to lecę kupić. Prosiłam o kasę zamiast prezentu na urodziny jak moja mama pytała to pewnie dostanę :) a boję się że z allegro to będą za małe albo za duże właśnie. No i stanik większy kupić jakiś muszę bo chyba w dwa się mieszczę z moimi doniczkami :-D

zafasolkuję no ja właśnie na horomonach przybrałam i wszystko ciasne, swetrów kilka mam takich co się na brzuszku nieco naciągną to na początek będą.

Ostatnia edycja:
Fifka a tak w ogóle to piękny brzusio!!!!! Co do pępka to ja miałam baaardzo głęboki pępek a już jest na wierzchu i jak mam cieniutką bluzeczkę to przebija. Też się smaruje kilka razy dziennie a brzuch swędzi jak cholera, szczególnie w okolicach pępka... ja kocham mój brzuch chociaż jak dla mnie jest już duży bo niektóre bluzki, które mogłam zakładać jeszcze miesiąc temu teraz zrobiły się już za krótkie :-p

Donia Twój brzusio też śliczny!!! Taki zgrabniutki!

No i fifka skłądamy apelacje adwokat powiedział że tka tego nie zostawi sąd był po pierwsze stronny a powinien byc bez srtronny a pozatym wyrok jest nie uzasadniony. i skłądamy apelacje . powiedział płacic tyle ile płacic nic więcej.

W sumie taka jest prawda mój coś zacyznał a sedzia to nie ważne jak nie ważne matka strasyz ojca ze wywiezie dzieci za granice i to jets nie istotne.
Adwokat powiedział że nim bedzie rozprawa z apelacji to bedzie ok stycznia a do tego czasu urodzi pana partnerka dziecko i to będzie inaczje wyglądac że napewno nie dostanie 1650zł tylko mniej bo bedzie dziecko. a pozatym uważa że sobie zawyżyła wydaki . na pampersy i opłate przedszkola i faktycznie za przedzszkole daje 150 a nie 300zł jak w sadzie powiedziała i na pampersy napewno nie wydaje 200 miesiecznie. moi rodzice maja małe dziecko 4 miesiace i na miesiac mieszcza sie w kwocie 100zł na pampersy. a ona ma 2 latka wiec nie wierzymy w to że 200zł wydaje

Adwokat z 30 letnim stażem i powiedział że sobie nie pozwoli na taki wyrok poniważ czasem miał gorsze sytuacje i potrafił wytwalczyc z obu polna wina facetów którzy nie płacicli na dzieci do czasu rozprawy i tez była zdrada a była obu polna wina, I nie zgadza sie z wyrokiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry