• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny. Baaaardzo długo się nie odzywałam...Lecz muszę się przyznać że zaglądałam by spr co tam u Was...Więc wszystkim zafasolkowanym GRATULUJĘ! z całego serduszka...Witam również dziewczyny z którymi nie miałam okazji się przywitać ;);) i obiecuję że będe się teraz udzielać regularnie. Przez dłuższy czas zaprzestałam starań... Musiałam odpocząc. W poniedziałek wybieram się do lekarza by dał skierowanko na badania... :P Uff Widziałam też zdjęcia Waszych brzuszków... Są C U D O W N E .. !!!! też taki chcęęęę :(

reklama
u mnie 26 dzień cyklu i tempka dziś się troszkę podniosła..ale generalnie wszystkie są za nisko :( Cykle mam ok. 34 dniowe więc zobaczę co i jak za tydzień. To pierwszy cykl kiedy nic nie czułam..ani bóli owulacyjnych, ani bóli piersi.. ani teraz mnie nic nie boli.. Totalnie się nie nastawiam,że coś wyjdzie (pierwszy raz nie podniecam się na samą myśl o testowaniu). Jest mi jedynie trochę smutno.. zawsze zabezpieczałam się jak głupia,żeby nie zajść..okropnie bałam się być w ciąży w szkole albo na studiach.. Ale nigdy nie sądziłam że to jest takie trudne ;p
Dobranoc dziewczyny..Sorry ze tak mało się odzywam ale mam ostry za*******niczek w pracy..wracam kwadratowa z roboty..

Aktualnie nie mam żadnego zdjęcia a teraz nie będę robiła kochana bo nie mam siły wróciłam z urodzin taty zmęczona troszke

A tak wogóle ciaza wporządku?

Masz jakies juz rozstepy?

mam na brzuchu takie male dwie kreseczki pol centymetrowe a i okazalo sie ze troszke na plecach co nie wiedzialam ;-( a ciaza dobrze choc czasem roznie..ale za to = coraz bardziej czuje dzidzie i wiem na pewno ze to smyranie to dzidzia ;-) a roznie bo hormony mi skacza i jestem czasem nieznosna ;-) a i wczoraj zly dzien bo jakas oslabiona bylam i 2 razy mi sie w glowie zakrecilo i wymiotowalam wieczorem... ale dzis spoko ;-)po prostu raz dobry dzien raz zly ;-)

reklama
No i fifka skłądamy apelacje adwokat powiedział że tka tego nie zostawi sąd był po pierwsze stronny a powinien byc bez srtronny a pozatym wyrok jest nie uzasadniony. i skłądamy apelacje . powiedział płacic tyle ile płacic nic więcej.

W sumie taka jest prawda mój coś zacyznał a sedzia to nie ważne jak nie ważne matka strasyz ojca ze wywiezie dzieci za granice i to jets nie istotne.
Adwokat powiedział że nim bedzie rozprawa z apelacji to bedzie ok stycznia a do tego czasu urodzi pana partnerka dziecko i to będzie inaczje wyglądac że napewno nie dostanie 1650zł tylko mniej bo bedzie dziecko. a pozatym uważa że sobie zawyżyła wydaki . na pampersy i opłate przedszkola i faktycznie za przedzszkole daje 150 a nie 300zł jak w sadzie powiedziała i na pampersy napewno nie wydaje 200 miesiecznie. moi rodzice maja małe dziecko 4 miesiace i na miesiac mieszcza sie w kwocie 100zł na pampersy. a ona ma 2 latka wiec nie wierzymy w to że 200zł wydaje

Adwokat z 30 letnim stażem i powiedział że sobie nie pozwoli na taki wyrok poniważ czasem miał gorsze sytuacje i potrafił wytwalczyc z obu polna wina facetów którzy nie płacicli na dzieci do czasu rozprawy i tez była zdrada a była obu polna wina, I nie zgadza sie z wyrokiem

No i dobrze, lepie dla was! Bo jak tylko z jego winy to później moglibyście ponosić konsekwencje!

Piękny brzuszek! :* Chyba dziewczyna będzie u ciebie bo brzuszek rośnie inaczej niż u mnie :-D

Z Ael troszkę pisałam, ale przyznam ze poddaje się... Kurcze... ja rozumiem ze jest ciężko i smutno, ale dla mnie jej deprecha jest zupełnie nie pojętna... To dobrze ze jest w szpitalu i się nią zajmą... Maluszek jest teraz najważniejszy, jej nic nie będzie i wróci spokojnie do domu! Ja na jej miejscu wolałabym leżeć tam niż w domu i się denerwować... tam ma fachową opieke, w razie czego na miejscy zrobią jej cesarkę... współczuje jej bardzo... ale kurcze...

Oglądałam teraz ze swoim "apocalipto" i maluszek tak tate mocno skopał!! Aż nam sie buzia śmiała! M już wcześniej czuł ruchy, ale pierwszy raz trafił na tak mocny spektakl :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry