• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej!
Specjalistką od włosowych spraw nie jestem, ale z czystym sumieniem mogę Wam polecić coś co mi samej pomagało. Mi to włosy wypadaja też regularnie, na jesieni, i na przedwiośniu. Szukałam różnych rzeczy, normalnie cuda nie=widy. Przez przypadek kupiłam szampon z joanny z czarnej rzepy. Koszt jakieś 5, 6 zeta, a to naprawdę pomaga:-) Tylko mi osobiście troszkę zapach tego szamponu śmierdzi, ale to juz jest sprawa indywidualna:-)

a aj wróciłam z ryneczku, kupiłam kapuchę kiszoną (na panszkrauta i takie placki z kaszą gryczaną), groch na fasolke, boczuś i kiełbaskę , po drodze zjadałm z takiej ciastkarni pysznego cieplutkiego rogalika z czekoladą a teraz jem kanapkę z konserwą i pomidorem.

co do rzepy to fakt słyszała mze najlepiej robić sobie takie maseczki z soku, podobno efekty niesamowite, w tamtym roku szukałam gdzie tu kupić i nikt nie sprzedawał wiece nie wypróbowałam

reklama
Witam wszystkie :-) Neciuszka mam do Ciebie pytanie, Ty bralas duphaston 2 razy dziennie czy raz? mi lekarz przepisal 2 razy, ale w ulotce jest napisane ze przy niedomodze cialka zoltego 1 raz dziennie i pytam tak z ciekawosci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry