• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

doniu ale ja nie wiem czy jestem w ciąży, myślę, że to dopiero jutro się okaże... ta kreseczka na teście jest bardzo blada więc jeśli nie zobaczę wyraźniejszej to uważam to tak jakbym nie była w ciąży..

reklama
doniu ale ja nie wiem czy jestem w ciąży, myślę, że to dopiero jutro się okaże... ta kreseczka na teście jest bardzo blada więc jeśli nie zobaczę wyraźniejszej to uważam to tak jakbym nie była w ciąży..

Kochana, jak już pojawiła się II kreseczka to jak dla mnie nie jest to przypadek :tak:
Ja nie raz robiłam teściora i nigdy nie było widać nawet odrobiny II kreski ;-)

Kochana, jak już pojawiła się II kreseczka to jak dla mnie nie jest to przypadek :tak:
Ja nie raz robiłam teściora i nigdy nie było widać nawet odrobiny II kreski ;-)

Wiesz jak ja zobaczyłam tą drugą kreseczkę - mimo, ze jest blada to aż mnie zamurowało... ale ona nie pojawiła się od razu tylko tak po 3-4 minutach... I wiesz staramy się od kilku miesięcy i nie satysfakcjonuje mnie taka blada kreska, ja po prostu muszę mieć pewność...

Wiesz jak ja zobaczyłam tą drugą kreseczkę - mimo, ze jest blada to aż mnie zamurowało... ale ona nie pojawiła się od razu tylko tak po 3-4 minutach... I wiesz staramy się od kilku miesięcy i nie satysfakcjonuje mnie taka blada kreska, ja po prostu muszę mieć pewność...

Sun z całego serducha trzymam mocno kciuki. I mam nadzieję, że jutro będziesz NAJSZCZĘŚLIWSZĄ kobietą na świecie :-)

reklama
Kochana ja się staram prawie 3 MIESIĄCE. Podobno jestem zdrowa i wszystko jest ok, poza nieregularnymi cyklami. Więc od niedawna "jadę" na luteinie i wierzę jak głupia, że najpóźniej za miesiąc będę "ciężarówką" :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry