Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aga: fifka juz po usg pare stron wcześniej jest jej fotka, ja tez swoja wstawiłam :-)
kończę, bo ide szykowac obiad dla męza bo zaraz z pracy wróci, do jutra
doniu ale ja nie wiem czy jestem w ciąży, myślę, że to dopiero jutro się okaże... ta kreseczka na teście jest bardzo blada więc jeśli nie zobaczę wyraźniejszej to uważam to tak jakbym nie była w ciąży..

Kochana, jak już pojawiła się II kreseczka to jak dla mnie nie jest to przypadek
Ja nie raz robiłam teściora i nigdy nie było widać nawet odrobiny II kreski ;-)

Wiesz jak ja zobaczyłam tą drugą kreseczkę - mimo, ze jest blada to aż mnie zamurowało... ale ona nie pojawiła się od razu tylko tak po 3-4 minutach... I wiesz staramy się od kilku miesięcy i nie satysfakcjonuje mnie taka blada kreska, ja po prostu muszę mieć pewność...
Sun z całego serducha trzymam mocno kciuki. I mam nadzieję, że jutro będziesz NAJSZCZĘŚLIWSZĄ kobietą na świecie :-)