• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochana ja się staram prawie 3 MIESIĄCE. Podobno jestem zdrowa i wszystko jest ok, poza nieregularnymi cyklami. Więc od niedawna "jadę" na luteinie i wierzę jak głupia, że najpóźniej za miesiąc będę "ciężarówką" :)))

Kochana wiem jak długo i trudno czeka się na II kreseczki na teście.. Mam nadzieje, ze Tobie pójdzie zdecydowanie szybciej niż mi.... A skoro bierzesz wspomagacze, to może uda się w przyszłym m-c tak jak sobie tego życzysz... :-)

Sun liczę na to :-):-):-)
Ale zobaczymy jak będzie.

Natomiast po tych 3 miesiącach jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz Ty.
Dlatego BAAAAARDZO Ci kibicuję.
I w zasadzie (po Twoich fotkach) wiem, że to na 99,9% ciąża.
I strasznie się cieszę :-D

Dziewczyny spokojnie:) Wiem że trudno wytrzymac ale nie ma co się stresować i faszerować prochami. Jeśli wiecie kiedy macie owu (bóle jajników,sluz,temp) to przytulajcie się ze swoim szczęściem codziennie i na 15-20 min nogi na ścianę bioderka w górę. Nam szans nie dawali i co... ;) To poskutkowało więc polecam bo sprawdzone;)

Sun liczę na to :-):-):-)
Ale zobaczymy jak będzie.

Natomiast po tych 3 miesiącach jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz Ty.
Dlatego BAAAAARDZO Ci kibicuję.
I w zasadzie (po Twoich fotkach) wiem, że to na 99,9% ciąża.
I strasznie się cieszę :-D

Ale powiem Ci, że te fotki są mało wyraźne - nie umiem robić zdjęcia swoim aparatem, zawszę robi to mąż, ale jego nie mogę prosić o pomoc w tej sprawie, bo on nie wiem, że zrobiłam test... powiem mu wtedy jak test wyjdzie wyraźny..

Sun ja od ciężarówek słyszłam, że ta kreska testowa wcale nie musi być mega wyraźna przy ciąży.
Może być ledwo widoczna.

Ja Ci powtórzę - NIGDY nie miałam nawet leciutkiej jak robiłam testy.
Chętnie się z Tobą zamienię ;-)

P.S. Ja na Twoich fotkach widzę tą II kreskę. Pomimo mojej wady wzroku :P

Sun ja od ciężarówek słyszłam, że ta kreska testowa wcale nie musi być mega wyraźna przy ciąży.
Może być ledwo widoczna.

Ja Ci powtórzę - NIGDY nie miałam nawet leciutkiej jak robiłam testy.
Chętnie się z Tobą zamienię ;-)

P.S. Ja na Twoich fotkach widzę tą II kreskę. Pomimo mojej wady wzroku :P

Dziękuję, że mnie nie gasisz, a wspierasz mimo, że ja sama się nie nakręcam... poczekam spokojnie

reklama
Aga przeszliśmy pełną diagnostykę po 4 m-cach bezowocnych starań. Mimo że mozna spokojnie do roku staranek się nie stresować, ja mam swoje lata i wydawało mi się że mam za wysoką prolaktynę stąd problem. Okazało się że u mnie wszystko ok,mimo prolaktyny jest jajeczkowanie itd. ale u mojego szczęścia bardzo kiepska armia. Lekarz powiedział że nie mamy szans na naturalne poczęcie tylko inseminacja albo in Vitro. Poszedł do lekarza dostał leki na wzmocnienie a ja faszerowałam go swoimi specyfikami typu cynk,maca,selen i witaminy. Po 3 miesiącach miałam niespodziankę:) W 8 cyklu się udało

Sun bardzo dobre podejście ,trzymam naprawdę mocno łapki za fasolinkę . Troszkę wcześnie w sumie na test ale nic mnie już nie zdziwi:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry