• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jestem wkońcu wróciłam jakieś pół godziny temu od rana i padam na twarz.

Tylko was nadrobiłam i idę kąpać się i kłaść.

Kasia.natka gratulacje :)

Sun skarbeńku trzymam mocno &&&&&& za jutro :*

Ael toś widomość dała za dwa tygodnie już :)

Zakupiłam dziś spodnie sobie bo mi matula moja sfinansowała :D jutro jak obrobię jednego człeka z papierami rano to będę na bieżąco się udzielać. A teraz wybaczcie aniołki mówię dobranoc :*

Aaaaaa zapomniałam mam do sprzedania perełki rozświetlające z Avon za 20 zł jak by ktoś chciał.

Ostatnia edycja:
no teraz to już mam więcej czasu , to będę się odzywała :D jakiś czas temu też coś napisałam i o.. nawet nie wiem co odpisywałyście :P ,

Jak dzisiaj przeglądałam to widziałam że któraś teściowej pocisnęła ..:D Uśmiałam się jak głupia :D

reklama
Witajcie kobitki ja juz po wizycie i wypoczeta zakupki tez zrobione moze ktoras chciała by zobaczyc?

Pani doktor powiedziała ze moje L4 bedzie trwało juz do porodu bo za duzo jest ryzyko zebym poszła jeszcze do pracy bo co chwile mam skurcze wiec woli zebym siedziała w domku.Po za tym jest wszystko ok badanie krwi ok nic nie wynalezli mocz tak samo...Wszystko co ma byc zamkniete jest zamkniete wiec wizyta mineła bez zastrzezen.Mam duzo wypoczywac i sie szczedzac i wrazie skurczow brac tableteczki ktore mi przepisała.W przyszłym tyg mam badanie krwi specjalistyczne do sprawdzenia jest cukier i cos tam jeszcze juz nie pamietam....

Moj maluszek dzisz bawił sie z Pania doktor w chowanego bo jak chciała sprawdzic jak bije serduszko to co chwile sie chował a jak juz znalazła to tylko na kilka sekund i znow go nei było ale sie nasmialismy powiedziała oj ty łobuzie jak juz przyjdziesz na swiat to ja sobie z Toba porozmawiam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry