Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana nie podchodź do sprawy tak jak napisałaś... nie poddawaj się... musisz walczyć o swoje nawet wtedy jeśli już nie masz siły... Przecież to dziecko ma dać Wam szczęście... marzycie o tym... Przemyśl to jeszcze... Może starajcie się tak jak ja teraz z mężęm, że myślimy że się nie staramy, a on i tak kończy we mnie... Nie wiem czy widziałaś, ale robiłam wczoraj test i druga kreseczka wyszła bardzo blada... ale nie cieszę się jeszcze bo to nic nie wiadomo ( na stronie 3906 jest wklejony mój test). A też od miesiąca mam ustalone z mężem, że się nie staramy i tak traktuję sprawę.. nie nakręcam się... więc uwierz mi, że można troszkę wyluzować... Życze Ci tego aby ta kruszynka się Wam szybko pojawiła...

Kochane, a mi test LH wyszedł pozytywnie :-) Juuuuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Jutro działamy)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))