Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
No to Ael obyś jak najdłużej mogła nosić maleństwo pod serduchem :*
Czuje się jak szczyl przy Was
Czuje się jak szczyl przy Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczynki...
Do @ zostało mi 6 dni (a cykle mam średnio 38 dniowe), ale wczoraj po pracy zrobiłam test (wiem, że teraz będziecie krzyczały), ale nie wiem w sumie jak wyszedł test, bo ta druga kreska wyszła bardzo, ale to bardzo bledziutka... Nie ciesze się jeszcze, bo to nic nie wiadomo... Jutro rano z pierwszego moczu zrobię test i wtedy będzie jasne...
witajcie staraczki i wystarane :-)
nie wiem czy mnie tu jeszcze pamiętacie ale jeśli są tu takie to muszę wam powiedzieć-moja wczorajsza beta 241 czyli 2-3 tydzień!!!
Ale zrobię to jeszcze raz!! GRATULUJĘ KOCHANA!!! Fifka śliczny syn!!! Zazdroszczę Ci tych pięknych zdjęć! Widzisz Twój to taki narwaniec a mój to mały leń, na usg 3D zakrył się rączkami i ani rusz - nie będzie mnie nikt oglądał...![]()
No przecież wiesz że nie mogę... ;P
Natka Gratuluje i witam w wystaranych
Fifika ale przystojniakSuper foteczki , niesamowite uczucie widzieć tak wyraźnie maluszka co?
![]()
Witam wieczornie dziewczynki :-)
Ael ale jak to za 2 tyg???ojej i jak się czujesz? jesteś gotowa? pewnie przez te wszystkie dolegliwości ciążowe marzysz już żeby Wiktorek wyszedł, ale jak to za w 2 tyg.
Sun brawo, gratuluję. Wiedziałam, że tak będze, jak tylko będziesz chciała zaprzestać staranek to zajdziesz w ciążę :-)
Magdalena masz u mnie pasem przez dupsko, jak można w Twoim stanie zaawansowania ciąży myć okna i na dodatek wieszać firanki??? Toż to są dwie najbardziej zabronione czynności w ciąży
A ja rosnę, i załamałam się jak dziś Ewika napisała, że przytyła 5,5 kg. Ja żrę jak szalona, to pewnie z nudów, więc cieszę się, że w piątek przylatuje mężulek to mnie "rozerwie" :-)
Fifka boskie zdjęcia, a te zadarte stópki, zakochałam się :-) może będzie to kawaler dla mojej Zuzanki
Lamiav Twoja fasolka też piękna, sama pamiętam jak wklejałam nasze zdjęcia z tego okresu, byłam przeszczęśliwa, gratuluję!
)Fifka zakochałam się w tym Twoim królewiczu![]()
poprostu zaprzestajemy - ja już tego chce, już pomału pogodziłam się z tym że nie jest nam dane mieć maleństwa..
w takim razie gratuluję po cichaczu wyniku II kreseczek :-)
staramy się już 8 mcy
No no no... będzie chyba pierwszy dzieciaczek na wątku! Kochana jak się dobrze rozwija to w sumie na co czekać? Mnie dobija fakt że termin porodu ciągle się oddala... choć już przez tą druga gin został ustalony na 24 luty.