• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fajnie jest chociaż na testach LH zobaczyć dwie kreseczki.. ;p mi to sprawia dużą przyjemność ;-)

No to rocznik 84 :) Jeden z większych wyżów demograficznych w ostatnich 30 latach.. :-)

Ja mimo wszystko wolałabym te II kreseczki zobaczyć na ciążowym :P
Ale te na LH też cieszą (dają nadzieję)... ;-)

Uciekam dziewczyny, do jutra :)
Ledwo ciepła jestem, a nie mogę iść na zwolnienie, bo tyle pracy jest.
Poza tym ja jestem chora na głowę i nie uznaję zwolnień na przeziębienie czy anginę :P
Pa pa :)))

Ostatnia edycja:
Ael kurcze, może się mały jescze wstrzyma trochę. Oby. Ale jak coś to pamietaj,że alarm masz podnosic.
Olciaa oj jak Cię dawno nie było. Jak tam przygotowania do ślubu?
Lamia no cudne dzieciątko. Oj jak ja się swojej foty nie mogę doczekać.
Aga dzięki kochana.
Pyscku nie odpuszczaj, po prostu wyluzuj:)

I tak połowę co miałam napisac zapomniałam

no ja mam 20 lat :D ,

Dziurko przygotowania do ślubu hm...:P generalnie prawie wszystko już jest załatwione , dzisiaj zaproszenia odebrałam a zostały nam do załatwienia tylko nauki przed małżeńskie i kupienie alkoholu :P
A jak Ty się czujesz kochana ?? W końcu nosisz dwójkę :D (tak nawiasem:P to zazdroszczę Ci jednak tej bliźniaczej ciąży:P ) Musisz teraz dbać o siebie i o maleństwa :*

Ja się już nie mogę doczekać ponowienia staranek ...:D , w między czasie jeszcze wyszło , że będziemy po ślubie sklep z alkoholami otwierali więc nie wiem na kiedy to odłożymy... chyba że przez przypadek się uda...:P ,

W ogóle to ostatnio opiekuję się Wiktorkiem (synem kuzyna ) Ma prawie dwa lata , jest tak energicznym dzieckiem że oczy trzeba mieć dookoła głowy. Ostatnio jak wychodziłam od niego to się popłakał że ciocia wychodzi już do domku :(

Ostatnia edycja:
Boże... ledwo was nadrobiłam.....

Cześć dziewczynki...

Do @ zostało mi 6 dni (a cykle mam średnio 38 dniowe), ale wczoraj po pracy zrobiłam test (wiem, że teraz będziecie krzyczały), ale nie wiem w sumie jak wyszedł test, bo ta druga kreska wyszła bardzo, ale to bardzo bledziutka... Nie ciesze się jeszcze, bo to nic nie wiadomo... Jutro rano z pierwszego moczu zrobię test i wtedy będzie jasne...

Po cichutku gratuluję i trzymam kciuku zeby to była zdrowa fasolka! Ale z drugiej strony dostajesz klapsa po łapkach... bo często zdarzają się mikro poronienia przed terminem @ (czytałam statystyki ze nawet ok. 50% ciąż) i uwierz mi ze wolałabyś płakać nad kolejną @ a nie nad świadomością ze poroniłaś... W każdym bądź razie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

witajcie staraczki i wystarane :-)
nie wiem czy mnie tu jeszcze pamiętacie ale jeśli są tu takie to muszę wam powiedzieć-moja wczorajsza beta 241 czyli 2-3 tydzień!!!

Magda wypaplała i już gratulowałam :-D Ale zrobię to jeszcze raz!! GRATULUJĘ KOCHANA!!!

Fifka śliczny syn!!! Zazdroszczę Ci tych pięknych zdjęć! Widzisz Twój to taki narwaniec a mój to mały leń, na usg 3D zakrył się rączkami i ani rusz - nie będzie mnie nikt oglądał... :-P

Oj... mój wcale nie chciał się tak ładnie pokazywać... wolał podskakiwać i kopać mamę... dopiero po godzinie zaczął się szykować do spania to udało się go złapać.... Oj kochany mały urwis!

No przecież wiesz że nie mogę... ;P :cool2:

Natka Gratuluje i witam w wystaranych:)

Fifika ale przystojniak:D:D:D Super foteczki , niesamowite uczucie widzieć tak wyraźnie maluszka co?:)

Oj bardzo niesamowite... jak mały zadzierał nogi... ssał palca... wszytko było tak wyraźnie widać... Człowiek pokochał to maleństwo jeszcze mocniej!

Witam wieczornie dziewczynki :-)

Ael ale jak to za 2 tyg??? :szok: ojej i jak się czujesz? jesteś gotowa? pewnie przez te wszystkie dolegliwości ciążowe marzysz już żeby Wiktorek wyszedł, ale jak to za w 2 tyg. :szok:

Sun brawo, gratuluję. Wiedziałam, że tak będze, jak tylko będziesz chciała zaprzestać staranek to zajdziesz w ciążę :-)

Magdalena masz u mnie pasem przez dupsko, jak można w Twoim stanie zaawansowania ciąży myć okna i na dodatek wieszać firanki??? Toż to są dwie najbardziej zabronione czynności w ciąży :wściekła/y:

A ja rosnę, i załamałam się jak dziś Ewika napisała, że przytyła 5,5 kg. Ja żrę jak szalona, to pewnie z nudów, więc cieszę się, że w piątek przylatuje mężulek to mnie "rozerwie" :-)

Fifka boskie zdjęcia, a te zadarte stópki, zakochałam się :-) może będzie to kawaler dla mojej Zuzanki :)

Lamiav Twoja fasolka też piękna, sama pamiętam jak wklejałam nasze zdjęcia z tego okresu, byłam przeszczęśliwa :), gratuluję!

Haha to gadaj z Dziurką bo ona juz mojego kawalera zarezerwowała dla którejś z bliźniaków (no chyba ze będą dwa chłopaki wtedy pewnie odstąpi :-D )

Fifka zakochałam się w tym Twoim królewiczu:-D:-D:-D

Haha oj ja go kocham od początku, ale jak dzisiaj pooglądałam zdjęcia to jeszcze bardziej zagrały emocję!

poprostu zaprzestajemy - ja już tego chce, już pomału pogodziłam się z tym że nie jest nam dane mieć maleństwa..

w takim razie gratuluję po cichaczu wyniku II kreseczek :-)

staramy się już 8 mcy

Pyscek... ale w dupe dostaniesz..... kochana ja zaszłam w 11 cyklu... dziurka po 2 i pół roku... to nie jest tak ze nie dasz rady... nie wolno sie poddawać - no chyba ze chcecie wyluzować i starać się na spontanie, bo to jak najbardziej pochwalam! Ale nie poddawaj się! Zobaczysz ze doczekasz sie swojej małej kruszynki! Uwierz mi ze wiem co czujesz.... ja też traciłam nadzieję,... byłam załamana i nie raz miałam ochotę rzucić to wszytko w kąt... ale się udało! I teraz wiem ze będę inaczej podchodzić do następnych starań!

Hm... Lamiav wcięło mi gdzieś cytat twojego postu.... no ale już szukać nie będe...
Śliczna Fasolka!! Aż się uśmiechnęłam jak zobaczyłam kształt twojego maluszka!! Wygląda jak idealna fasoleczka!! Śliczności i niech zdrowo rośnie!!

Aaa Ael twojego też wcięło.... kurcze za 2 tygodnie? :confused: No no no... będzie chyba pierwszy dzieciaczek na wątku! Kochana jak się dobrze rozwija to w sumie na co czekać? Mnie dobija fakt że termin porodu ciągle się oddala... choć już przez tą druga gin został ustalony na 24 luty.

No... a ja dzisiaj postanowiłam z mężem ze nie będę zmieniać lekarza prowadzącego... ale będę raz na miesiąc czy dwa chodzić to tej drugiej Pani doktor na konsultację. Fakt wkurza mnie perspektywa dwóch opłat za lekarzy... ale trudno... Pozostanę swojej wierna!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry