dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No wiesz hahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zamowilam kiedys i za bluza czekalam miesiac az pisalam do allegro az dostalam konto mu zablokowali i bylam przekonana ze nie dotrze do mnie ale dojechala ale nie dostalam komentarza powrotnego...wiec wiem ze wie3cej niemam zamiaru u nich zamawiac...sun: nie przejmuj się kochana, my tu wszystkie takie niecierpliwe, i chyba każda popełniła ten grzech ze testowała przedwcześnie, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& żeby krecha była prawdziwa o śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zafasolkuje: zamawiałaś kiedyś na allegro coś od tych co wysyłają np. Sheung Shui, Hong Kong, w stylu japan style??? bo mi się od nich dużo rzeczy podoba, ale tak się obawiam
no no po łapkach jak nic powinnas dostac ale powiem ci ja zrobilam w 10 dniu po owu i tez mialam taka slaba kreske na 25 mi wyszedl test dopiero w dniu @ a tak takie slabe ze hej gdyby nie betka to bym sie bala ze hej.Cześć dziewczynki...
Do @ zostało mi 6 dni (a cykle mam średnio 38 dniowe), ale wczoraj po pracy zrobiłam test (wiem, że teraz będziecie krzyczały), ale nie wiem w sumie jak wyszedł test, bo ta druga kreska wyszła bardzo, ale to bardzo bledziutka... Nie ciesze się jeszcze, bo to nic nie wiadomo... Jutro rano z pierwszego moczu zrobię test i wtedy będzie jasne...
Gratuluje jeszcze raz ;-) ja sie nie wygadałam ;-) bylam grzeczna ;-)witajcie staraczki i wystarane :-)
nie wiem czy mnie tu jeszcze pamiętacie ale jeśli są tu takie to muszę wam powiedzieć-moja wczorajsza beta 241 czyli 2-3 tydzień!!!
ojoj kochanie <glaszcze> bede tesknic :-* zadzwonie jutro :-*Hej, wpadłam tylko na chwilę do Was ... chciałam powiedzieć,że oświadczam zakończenie starań o dzieciątko, będę czasem wpadać i pytać co u Was bo ciekawa będę co u Was się dzieje :-) nie chce odejść z forum bo chociaż z Wami porozmawiam :-) Pozdrawiam, trzymam kciuki za staraczki i ich II krechy, a za przyszłe mamusie - za spokojną ciążę i szczęśliwe rozwiązanie i zdrowie dzieciątka i wasze :-)
uuuuuuuooooooo biedactwo :* mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:* trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bys jednak wytrzymali te 3 tyg. a filmik super ;-)Tak Olciu za 2 tygodnie dobrze by było gdybym urodziła, chociaż wolę poczekać maks 3 tygodnie.
Macie w końcu ten obiecany filmik, ale szukałam odpowiedniego programu a dwa mnie rozczarowały kompletnie: Wiktorkowa dupcia - YouTube
i gdzie zdjecie zakupów ?? oszczedzaj sie odpoczywaj :-)!!Witajcie kobitki ja juz po wizycie i wypoczeta zakupki tez zrobione moze ktoras chciała by zobaczyc?
Pani doktor powiedziała ze moje L4 bedzie trwało juz do porodu bo za duzo jest ryzyko zebym poszła jeszcze do pracy bo co chwile mam skurcze wiec woli zebym siedziała w domku.Po za tym jest wszystko ok badanie krwi ok nic nie wynalezli mocz tak samo...Wszystko co ma byc zamkniete jest zamkniete wiec wizyta mineła bez zastrzezen.Mam duzo wypoczywac i sie szczedzac i wrazie skurczow brac tableteczki ktore mi przepisała.W przyszłym tyg mam badanie krwi specjalistyczne do sprawdzenia jest cukier i cos tam jeszcze juz nie pamietam....
Moj maluszek dzisz bawił sie z Pania doktor w chowanego bo jak chciała sprawdzic jak bije serduszko to co chwile sie chował a jak juz znalazła to tylko na kilka sekund i znow go nei było ale sie nasmialismy powiedziała oj ty łobuzie jak juz przyjdziesz na swiat to ja sobie z Toba porozmawiam![]()