• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszku to z racji tego ze kolanko czasem nawala przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie na szybkie zaciazenie:) &&&&&&& trzymam za Ciebie kochana:) na luzie ale do przodu:* ja sobie kiedys nadwyrezylam zebra i do tej pory mam tak ze jak jakos zle sie uloze albo moj mnie tak paluszkami zaczepia po nich to mnie boli;/

Kwiatuszku jesli chodzi o badanie nasienia to polcam polna:) moj tam robil badania nasienia:) tylko wiem ze tam jakos sie trzeba umowic

http://www.nasz-bocian.pl/tata_a_badania_nasienia

teraz jest jakos darmowe od zapisow od 13 wrzesnia bys musiala zadzwonic i sie dowiedziec poczytaj poznań moze to cos ci pomoze

Ostatnia edycja:
Cześć kochane...

Siedzę w pracy i zastanawiam się co ze mną będzie kobietki... Nie nakręcam się, ale jakieś myśli w głowie nadal są. Muszę czekać do poniedziałku... ale znając moje szczęście to i tak przyjdzie @. Ale nie załamuję się, bo przecież zaprzestaliśmy starań ;-)

dokladnie teraz bad nasienia w invimed kosztuje 170 rozszerzone a podstawowe cos chyba120 bo niedawno pisalam tam mail a na polnej wyniki sa od razu?bo na szelagowskiej dopiero na 2 dzien a ja nie jestem z poznania mam 80km do pz

czyli zaraz po wynikach jest konsultacj tak? wiesz ja najlepiej bym chciala w jednym dniu zalatwic gora 2 ewentualnie moge spac u sis ale moj musialby brac wolne a w invimedzie jest czynne do 18 to tez plus ,wiec musze zadzwonic tu i tam i sie dowiedziec wszystkiego

my akurat z wynikami weszlismy na wizyte zaraz po badaniu. ale jak jest teraz to nie mam pojecia najwyzej zadzwon i sie dowiedz tak najlepiej i odrazu zapytaj o ktorej mozesz sie spodziewac wynikow i czy odrazu mogla by cie zapisac na konsultacje

reklama
Kurde, ja też chyba musze jakies spodnie bo biodrówkidziś dopiąc na brzuchu mi się nie chciały. Tylko że ja przecież chudne nie tyję. I tak się przyglądam sobie i tak jakby mi sie ten brzuszek niżej tak z lekka uwypuklił. Albo mi się zdaje.

Kochana podejrzewam, że coś już może być widać! Nosisz pod serduszkiem dwójkę dzieciaczków i na pewno będzie dużo szybciej widać brzuszek niż u nas... :-) także jak już się pochwaliłaś to czekam na fotkę :-)

Ael ale Ci zazdroszczę!! Ja dzisiaj wylicytowałam kombinezon taki pluszowy i cały czas go oglądam i już się nie mogę doczekać jak będę w niego ubierać mojego cudnego Oliwiera!!

Wróciłam przed chwilą z zakupów, wczoraj dostałam wypłatę a dzisiaj mało co zostało na koncie... muszę za szkołę zapłacić, za wodę za ostatnie 3 miesiące, zrobiliśmy zakupy, jeszcze jakieś części do autka no i zostaje na rachunki i chleb do 10 :-D masakra!! Ale miałam takiego smaka ostatnio na jabłka i pomarańcze, że dzisiaj w sklepie jak ładowałam do woreczka to aż mi ślinianki pracowały potrójnie!!! :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry