Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sun całkiem tych myśli nie wygonisz, musisz poczekać :*
Mnie się zachciało buraczków do obiadu, i czekam aż się ugotują. Do tego mięsko w sosie grzybowym![]()
Twój mężczyzna też obrażalski jak wszyscy...
mój to na zakupach sobie wymyślił, że on chce masło orzechowe a ja mówie, że dobrze (z myślą o nutelli), idziemy na półkę a on mi pokazuje takie typowe z orzechów zmielonych i gada, że tylko naturalne tłuszcze roślinne i 90% orzechów a cena za mały słoiczek 9zł
powiedziałam, że nie kupię to się obraził i nie mogłam go dogonić a potem w końcu i tak włożył do wózka 
Tylko czekanie pozostaje tak jak u mnie było, po godzinie coś tam było, poszłam na betę nic. Płacz i rozpacz. Minął tydzień @ nie przyszła robię test po południu 10tką po 5 min bardzo ale to bardzo blada kreseczka druga. Nadzieje ale i znów obawa że płacz będzie bo pewnie test się myli. Robiłam potem dwa dni po kolei z porannego 10tkami i wychodziły po 3-5 min blade drugie kreski. Jeden wam wstawiłam wtedyposzłam do lekarza i się potrwierdziło. Ale być może 25tka by mi nie wykazała wtedy.
I masz rację kochana NIC STRACONEGO :*