Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam przeźroczysty rzadki śluz. Chyba każda z nas ma inaczej.
Pojadłam podrzemałam chwilę. Teraz gorąca herbatka bo mi zimno. Teściowa mi kupiła na kaszel syrop dla ciężarnych![]()
Ja chyba wezmę znieczulenie
Hahahaha, ja wolę się przygotować psychicznie na to co mnie czeka...mam nadzieję, że się miło zaskoczę
dla mnie wchodzi w grę tylko poród naturalny, tzn. jeśli oczywiście nie będzie żadnych przeciwskazań bo jeśli będzie trzeba zrobić cc z musu to trudno ale tak to nawet nie myślę o cesarce
powiem Wam ,że gdybyśmy się starali to byłby to idealny wykres zaciążony 
Kady organizm jest inny. Przy zapłodnieniu macica zaczyna się oczyszczać stąd dużo śluzu i jego różnorodność. Chyba jedyne co nas łaczy to jego obecnośćSłyszałam,że niektóre dziewczyny mają śnieżno białe wydzieliny również.. chyba u każdego może być różnie?

), że ona nie jest smarkata, żeby "zaciążyć" ,że dla niej to jest stan błogosławiony i bla bla bla