• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahaha Madziu będziesz jak juz nie jestes najbardziej obeznaną NIEstaraczką :) Dobrze że lodzi nagadałaś;) Nie ma się co durnotą ludzką przejmować ale rozumiem że @ robi swoje:D

reklama
Odpisała mi sarkastycznie, że ona gratuluje mi wiedzy zdobytej w internecie na temat ciąży i zajścia..

laska która przy każdym nowym partnerze traciła "wianek" bo plamiła..

Ale powiem Wam,że kurde siedząc tu od tego stycznia/lutego z Wami, ciekawy temat to mierzenie temp, chciałabym kiedyś młodzież tego nauczać :-) ja ogólnie zawsze byłam ciekawska w tych sprawach, chociaż współżycie zaczęłam powyżej średniej krajowej haha :-)

Mag.da a żebyś ty się pewnego dnia nie zdziwiła :P

z zaskoczenia nie chce, jednak wolę wystarane dziecko..

ale u niektórych dziewczyn ze staraczek takie niespodziewajki fajne :-)

Ostatnia edycja:
Madziu mimo tych "nauk przedmałżeńskich" itd to mało kobiet tak naprawdę wie jakie sa metody naturalnego planowania ciąży. Nie wspomnę juz o tych które zwyczajnie zaliczyły wpadkę lub miały farta i się mądrzą. Też niewiele wiedziałam na ten temat zanim nie zaczęły się problemy .

Iwasek zależy gdzie trafisz! Mi na naukach napawdę dobrze to wytłumaczyli. Nawet musieliśmy przejść poradnie rodzinną (teraz nowy wymóg) gdzie dostawałaś wykres czysty do domu i przez miesiąc musiałaś nanosić temperatury i obserwować śluz. Na kolejnych zajęciach z tą panią się ten wykres analizowało.

Madziu mimo tych "nauk przedmałżeńskich" itd to mało kobiet tak naprawdę wie jakie sa metody naturalnego planowania ciąży. Nie wspomnę juz o tych które zwyczajnie zaliczyły wpadkę lub miały farta i się mądrzą. Też niewiele wiedziałam na ten temat zanim nie zaczęły się problemy .

Ja wiem,że im bardziej idzie na przód medycyna też zaczynają się problemy z zajściem.. no niestety ale wiele jest czynników które sprawiają problemy, ja mam świadomość tego,że my z M. możemy też mieć problem ze względu na jego nadprogramowe kg.. ze wzgędu na to,że u mnie jest dziedziczna szybka menopauza ( babcia moja miała 35 lat moja mama w wieku 28 przechodziła klimakterium) także ja mam tego świadomość, ale wiem gdzie się udać w razie problemów.. wiem jaka jest różnica między IUI a IVF :-)

Iwasek zależy gdzie trafisz! Mi na naukach napawdę dobrze to wytłumaczyli. Nawet musieliśmy przejść poradnie rodzinną (teraz nowy wymóg) gdzie dostawałaś wykres czysty do domu i przez miesiąc musiałaś nanosić temperatury i obserwować śluz. Na kolejnych zajęciach z tą panią się ten wykres analizowało.

A ja czegoś takiego nie miałam... jakieś wykresy itp...

Sun dlatego pewnie to zależy od miejscowości i parafii :-) a to wszystko przede mną, a co będzie jak się będę wykłócać z babką z Planowania Rodziny, nie wyrzucą mnie z nauk ? :-D

reklama
doberek;-)

sun kochanie moje ten test 25 byl za slaby mi po badaniu krwi beta pokazala ciaze a test bobo 10mul/ml nie pokazal prawie byl cien i nic wiecej a 2 dni wczesniej acon 10 czuly pokazal cieniutka co dawalam zdjecie wiec nadzieja jest puki @ niema niech nie przychodzi !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ael no to po moich urodzinkach urodzisz;-)

a ja sie lenie nic mi sie niuechce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry