Czesc dziewczynki

Ale sie rozpisalyscie

Tp ja tez moze cos o sobie: mam 24 lata jestesmy prawie 4 miesiace po slubie i staramy sie o dzidzie drugi cykl

Biore regularnie kwas foliowy i pije pluszzzzzz witaminowy w miare regularnie ;p Aaaa no i kupilam sobie dzisiaj wiesiołka, bede go stosowala od 1dc nastepnego
Dzisiaj bylam na badaniach : ogolny krwi, ogolny moczu, prolaktyna, progesteron i toxo - wyniki mam dopiero w poniedzialek bo trzeba czekac dluzej na toxo ... ale do ginka i tak ide dopiero za ok 3 tygodnie, bo na dniach dostane pewnie @, potem tydzien z glowy i kilka dni po @ dopiero pojde bo chce w okolicach owu zeby mnie dokladnie poogladal ;p
Jesli chodzi o lekarzy to TYLKO PRYWATNIE! umawiasz sie kiedy chcesz (nie czekasz po 3 miechy w kolejkach), od razu zrobi usg, cytke, rzetelnie, porzadnie i lux. Ja juz mialam przyjemnosc poznania pań ginekolog w przychodni.... jakbym mogla to bym im powyrywala te wytapirowane wlosiska! Ja chodze do faceta, cudowny czlowiek i nigdy bym go nie zamienila na innego ginka.
A a propos testowania to testujcie ktorej tam @ sie spoznia

JA dopiero w przyszlym miesiacu bo ten byl...ze tak powiem.... mniej owocny w staraniach no i sie przeziebilam, lamie mnie w kosciach, ciagle do wc biegam, ziewam calymi dniami, nie spie w nocyi mnie piersi strasznie bola a to moja najgorsza oznaka zblizajacej sie @
Trzymam za was kciukaski dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&