reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
zafasolkuje: zapisz się to otrzymasz kartę rabatową, ten katalog to do końca grudnia, ale po nowym roku będzie inny katalog i inne promocje. Ja sie zapisał mi czekam aż mi teraz przyślą kartę, bo mam już z tej apteki inną kartę na którą jak kipuję to zbiera sie punkty i dostaje rózne nagrody. A ta dotyczy tylko kobiet w ciązy lub ktore urodziły dzidziusia, także polecam bo nawet 15% rabatu na rózne produkty

zafasolkuje: zapisz się to otrzymasz kartę rabatową, ten katalog to do końca grudnia, ale po nowym roku będzie inny katalog i inne promocje. Ja sie zapisał mi czekam aż mi teraz przyślą kartę, bo mam już z tej apteki inną kartę na którą jak kipuję to zbiera sie punkty i dostaje rózne nagrody. A ta dotyczy tylko kobiet w ciązy lub ktore urodziły dzidziusia, także polecam bo nawet 15% rabatu na rózne produkty
Oka zapisałam się, najwyżej jak nie będzie promocji to karta pójdzie w kosz.

hej kobietki :)
ja tez dzisiaj sie czuje tak sobie ale odpukac najgorzej tej ciazy nie znosze :) cieszy mnie to...

Big sliczny synus Dominik:)
Asiolku w koncu sie pojawilas chociaz na chwilke co tam u ciebie???
Atanku - &&&& za wizyte dzisiejsza i prosze o smska po wizycie :)
ja zaraz sie szykuje do pracy ale tylko na 2 godzinki plus dojazd do domku :) ale fajnie tak amlo pracy dzisiaj hehe przeszkolic nowa kobietke:)
wczoraj sie z moim pogryzlam znowu tym razem o pieniadze:/ ehh jak on mnie wkurza nie macie pojecia :/

Kurcze jutro ide do gina i jakiś taki niepokój czuje. Cały czas mam taki gęsty żółtawy śluz, oby to nie był żaden stan zapalny, ale chyba bez zaglądania w podwozie się nie obejdzie:-(. Żeby mi tylko USG zrobi, to mi wszystkie bóle wynagrodzi ;-)

magenta: kochan ja sobie mogę wyobrazić i chyba większość dziewczyn, bo mimo że kochamy naszych chłopców, to potrafią nas doprowadzić do ostateczności, i mój mnie czasami tez tak wk..... że nawet sama się dziwie że go jeszcze przez okno nie wykopałam z domu :-)

zafaslok: no własnie karta i tak za darmo więc jak sie nie przyda to trudno :-)

kobiety ratujcie, mój teśc ,chyba ma dzisiaj imieniny - jeszcze jestem w trakcie sprawdzania tej info. jesli sie potwierdzi to nie mam pomysłu na prezent a mój mąz to nic nie a nic nie pomoże, dajcie jakieś pomysły !!!!!!!!!!!

zafasolkuje: no to może być zapalenie lub ci jakieś różne rzeczy ściejaką, ja miał mze 2 razy też coś takiego ale tak mozna powiedzieć ze jednorazowo.
A teraz mam sama podejrzenie o jakieś zapalenie

Joł kobitki:P

Łooo Jezusie co za pogoda depresyjna.

Lamia ja teścia nie posiadam znaczy się mam pół teścia:P Ale jak cos to flaszka i tyle:)
Fasola jak to cisnienie?
Magda i jak Twój M, troszkę mu przeszły te nerwy? Kurde, sama mam kolekcje po dziadku P. i żal by mi było

reklama
Atanku ogromnie &&&&&&&&&&& za wizytę!!! POWODZENIA!!!! Pisz koniecznie co tam usłyszałaś i chwal się zdjęciami !!! :-D Ależ jestem ogromnie ciekawa!!!

Miq Magda ma rację temierzenie temperatury u ciebie jest bez sensu... godzina dwie różnicy w mierzeniu potrafi zafałszować wyniki a w takim wypadku to w ogóle bóg wie co ci wyjdzie... Ja polecam najprostrze testy owulacyjne z allegro )te za 1zł jeden) tanie, proste i dyskretne! Też musisz o stałej porze robić - najlepiej popołudniu. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by zdobić go w WC w pracy!

Lamiav ja proponuję... hm... czy teść pali? Bo jeśli tak to cygara są fajnym prezentem! Czy twój teść jest smakoszem jakiegoś alkoholu? Dobra whisky czy koniak zawsze jest w modzie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry