reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Olcia bo cwancyk jest w tym żeby nie tylko głaskać się po głowach ale i czasem opierd*lić! Ja też kilka razy dostałam nie małą reprymendę i podczas starań i już w będąc w ciąży. I po przemyśleniach pomogła mi bardziej, niż takie pogłaskanie i trwanie w swoim chorym myśleniu...

Lamiav
ja zawsze robiłam pampuchy ze śmietaną na słodko! Jako dzieciak uwielbiałam je!! Co do dbania to ja się zaczęłam zapuszczać podczas tych wymiotów bo na nic siły nie miałam... teraz brzuch wylazł i garderoba się uszczupliła, więc znowu... Z malowaniem też różnie bywa bo na twarzy mi te plamy wychodzą a od makijażu pogorszą się sprawa.... Postanowiłam ze trzeba o siebie zadbać bo to idzie depresje złapać... siedzieć całymi dniami w domu w dresie...

A moje ulubione perfum to Cevin Clein Eternity Moment!!

Zafasolkuję to ja w takim razie mocno zaciskam kciuki za to zebyś zobaczyła swojego małego szkraba!! Powodzenia i zdaj nam szybko relację z wizyty!!

Magda... nawet nie wiem co ci napisać... czasem właśnie tak jest że wszystko zwala się na głowę i mamy dość... ale zawsze po burzy wychodzi słońce... co do twojego faceta to ja twojej przyszłości z nim nie widzę... Już miałaś przykład tego, ze wasze więzi są ... hm.... zbyt małe... A co do kasy to pogadaj może z kimś z rodziny? Czasem mała pożyczka bardzo pomaga stanąć na nogi.

Dzień dobry Dziurko!! :*

fasolka: widze ze u ciebie podbnie jak u mnie, odziesz do gina o tydzien za wczesnie, na badanie prenatalne, ja tez byłam jakoś w 9 tyg, i zrobi mi usg, nawet wstawiałm fotke dzidziusia, wiec napewno ci zrobi usg.
ja czekam na poniedziałek bo mam wizyte

Ja byłam koło 11 tygodnia u gin i kazała mi przyjść jeszcze raz w 13 tygodniu na prenatalne... Mimo, ze Usg robiłam też w 11 tygodniu... czyli to chyba ma jakieś znaczenie... Ja jestem może przewrażliwiona ale tak samo teraz obie gin kazały mi przyjść na kontrole... jedna za dwa tygodnie druga za 4 tygodnie i nie ma bata że nie pójdę! Muszę wiedzieć ze z maluszkiem wszytko jest dobrze!

fifka: no ja dlatego w poniedziłaek idę bo rzygała, i nie wiem czy to było z ciązy czy wirus grypy żołądkowej , dletego chce się przekonac czy wszsytko dobrze, czy dzidzi nie zaszkodziło. No i chciałbym po prostu znowu zobaczyć maluszka, bo się steskniłam :))

jade do biblioteki papap potem bede

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry