Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowaDziś o 19:00 jadę na betę.. z wynikami zadzwonią do mnie do 22:00 ;p
Nie przespałabym nocy, jakbyśmy dziś nie załatwili wyników..
Więc trzymajcie kciuki już dziśJak się uda, to we wtorek pójdę poraz drugi a potem umówię się do ginka, żeby zlecił usg na koniec października (ciężko jest z terminami w medicover jeśli chodzi o usg wewnętrzne).
Wszystkiego najlepszego ATANKUZ tego wszystkiego zapomniałam złożyć życzenia ;p

Dziurko no widzisz, podwójne szczęście trzeba trochę się pomęczyć
Fifka, a myślisz, że siedzenie małemu nie przeszkadza? No taki ruchliwy chłopczyk to się nie dziw![]()
Dziewczyny kochane, mam do Was pytanie, kiedy powiedzialyscie o ciazy rodzinie i przyjaciolom?bo ja na razie czekam, choc to ciezkie, bo wiem ze moja mam juz by strasznie chciala miec wnuka:-)i ciagle czeka ale ja mam jeszcze jakies opory, zeby tak to oglosic... moze nawet nie opory ale strach...
Martocha czekamy w takim razie na jak najlepsze wiesci:-)
dziureczko...biedactwo:* podejzewam, ze jest masakra, ale przetrzymaj to, w koncu mdlosci sa TYLKO przez jakies 3 miesiace:-)
martocha...mocno 3mam kciuki &&&&&& fajnie, ze tak szybko zalatwilas ta betke, ja tez bym nie mogla dluzej czekac:-)
fifka...skoro ty siedzisz to dzidzia sie rusza tak to chyba dziala. za to teraz jestes w domu i mozesz spokojnie wiercic sie ile wlezie. a co do edukacji to fajnie, ze jestes posrod ludzi, zawsze to jakas odmiana. ja sama czuje sie lepiej odkad wrocilam na uczelnie po wakacjach
nala...ja bym nie wytrzymala i mamie na pewno powiedziala
Ja tez strasznie płaczliwa... taka natura mamusiek! A avatarek piękny! :*