reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziureczko...biedactwo:* podejzewam, ze jest masakra, ale przetrzymaj to, w koncu mdlosci sa TYLKO przez jakies 3 miesiace:-)
martocha...mocno 3mam kciuki &&&&&& fajnie, ze tak szybko zalatwilas ta betke, ja tez bym nie mogla dluzej czekac:-)
fifka...skoro ty siedzisz to dzidzia sie rusza tak to chyba dziala. za to teraz jestes w domu i mozesz spokojnie wiercic sie ile wlezie. a co do edukacji to fajnie, ze jestes posrod ludzi, zawsze to jakas odmiana. ja sama czuje sie lepiej odkad wrocilam na uczelnie po wakacjach:tak:
nala...ja bym nie wytrzymala i mamie na pewno powiedziala

Ostatnia edycja:
hejka ale mnie scieło ... spałam jak zabita...
ale nadal mi dokuccza przeziembienie... jak jutro bede sie tak zle czuc w pracy to sie zwolnie wczesniej do domku

Dziewczynki, zmieniłam avatarek :tak:
Martoocha GRATULACJE :-)
Atanku sto lat, sto lat!!!
jak zobaczyłam Twój tort to się popłakałam
ale to nie nowość u mnie, ryczę codziennie, nawet jak chcę o czyms porozmawiać z mężem to zaraz ryczę, a On myśli, że robi coś źle i że to przez Niego ryczę
Źle jest mi strasznie bo właśnie poleciał i ja znowu jestem sama, tak mi strasznie ciężko i ryczę cały czas.
Eh dzisiaj to ja ponarzekam :-(

to dobrze, ze jutro przy biurku :-) mama strasznie szczesliwa, az sie poplakala, oczywiscie juz by chciala wszystkim powieziec, ale jej nie pozwolilam jeszcze. Ona juz jakis czas czekala na wnuka, wiec spelnia sie jej marzenie :-)

Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa :) Dziś o 19:00 jadę na betę.. z wynikami zadzwonią do mnie do 22:00 ;p
Nie przespałabym nocy, jakbyśmy dziś nie załatwili wyników..
Więc trzymajcie kciuki już dziś :D Jak się uda, to we wtorek pójdę poraz drugi a potem umówię się do ginka, żeby zlecił usg na koniec października (ciężko jest z terminami w medicover jeśli chodzi o usg wewnętrzne).

Wszystkiego najlepszego ATANKU:) Z tego wszystkiego zapomniałam złożyć życzenia ;p

Trzymam mocno kciuki!!! Od razu szybko pisz co tam wyszło!! A gdzieś ty w niedziele o tej godzinie załatwiła tą bete? W szpitalu? :szok:

Dziurko no widzisz, podwójne szczęście trzeba trochę się pomęczyć :-P

Fifka, a myślisz, że siedzenie małemu nie przeszkadza? No taki ruchliwy chłopczyk to się nie dziw :-P

Oj wiem wiem, że mały ruchliwy.... tak naprawdę to wolę zeby się ruszał niż siedział cicho bo wtedy bym się pewnie bardziej martwiła...

Dziewczyny kochane, mam do Was pytanie, kiedy powiedzialyscie o ciazy rodzinie i przyjaciolom?bo ja na razie czekam, choc to ciezkie, bo wiem ze moja mam juz by strasznie chciala miec wnuka:-)i ciagle czeka ale ja mam jeszcze jakies opory, zeby tak to oglosic... moze nawet nie opory ale strach...

Martocha czekamy w takim razie na jak najlepsze wiesci:-)

Ja tak jak Martocha rodzicom i teściom powiedziałam niemal od razu! A reszcie rodziny i znajomym dopiero po 3 miesiącu. We wcześniejszej ciąży pochwaliłam się od razu wszystkim a gdy poroniłam pod koniec drugiego miesiąca myślałam że oszaleje z bólu i tęsknoty przez te ciągłe współczucia i pytania... Dlatego tym razem trzymałam tą tajemnice do 3 miesiąca.

dziureczko...biedactwo:* podejzewam, ze jest masakra, ale przetrzymaj to, w koncu mdlosci sa TYLKO przez jakies 3 miesiace:-)
martocha...mocno 3mam kciuki &&&&&& fajnie, ze tak szybko zalatwilas ta betke, ja tez bym nie mogla dluzej czekac:-)
fifka...skoro ty siedzisz to dzidzia sie rusza tak to chyba dziala. za to teraz jestes w domu i mozesz spokojnie wiercic sie ile wlezie. a co do edukacji to fajnie, ze jestes posrod ludzi, zawsze to jakas odmiana. ja sama czuje sie lepiej odkad wrocilam na uczelnie po wakacjach:tak:
nala...ja bym nie wytrzymala i mamie na pewno powiedziala

Oj czuję ogromną ulgę!! Ja siedzę już na zwolnieniu od początku czerwca... bez pracy, czy jakichkolwiek obowiązków poza domem... Idzie naprawdę oszaleć...

Biedna Donia.... choć do mnie przytule do moich wielkich maminych cyców w rozmiarze D :laugh2: Ja tez strasznie płaczliwa... taka natura mamusiek! A avatarek piękny! :*

Koleżanka ze studiów interesuję się fotografią i już się z nią umówiłam na sesję z brzuszkiem jak mi mocniej urośnie :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry