reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja dziś gulasz z kaszą mam zamiar zrobić a czy zjem się okaże :] ale zje napewno mój chłop bo wczoraj stwierdził że on bardziej jest w ciąży bo mu syfki na twarzy wyskoczyły i jadł wszystko co mu w ręce wpadło chipsy przegryzał ciastkiem a zaraz poprawił bułką z serkiem topionym i zamaczał palucha z maśle orzechowym :-D

Szukam swetra jakiegoś dłuższego jak tunika i guzik znaleźć mogę :/

reklama
martocha pewnie macica sie rozciaga dziewczyny pisaly chyba ze tez tak mialy
nadrobic was to masakra a ja mam syf w mieszkaniu ze masakra wczoraj wymiana okien dzis malowanie i nic juz mi sie nie chce na sama mysl najgorse ze malujemy sami i m po pracy to potrwa kilka dni

martocha: z tymi bólami to się nie przejmuj, ja też miałam dosyc długo takie bóle jak na @ i co mnie mocniej zabolało to latałam do kibelka sprawdzić czy aby nie dostałam @ :-), ale teraz już tego nie mam, a bynajmniej nie boli mnie tak często jak wcześniej , także nie przejmuj się wszystko w środku musi się powiększyć ,rozciągnąć, bo dzidziuś też będzie rósł

kwiatuszek : to współczuje, nikt chyba nie lubi remontów w domu, bo potem tyle sprzątanie ze szok

Dzień dobry !:-)
Lamiav te choróbsko juz sobie poszło. Co prawda super jeszcze nie jest, ale jest ok. Dlatego do szkoły poszłam, dziś też idę. Nie chce mi się, bo mam lenia, ale chora się już na szczęście nie czuję.

Wczoraj jak brałam prysznic zakłuło mnie w brzuchu, potem jeszcze raz jak pies po mnie skakał. Jak zbiegałam po schodach zabolały mnie piersi. Ale tylko przez chwilę, i tylko raz. Tak ogólnie są trochę dziwne, ale nic nie boli. Nie żebym się nakręcała, ale sie zastanawiam, czy sa w ogóle jakies szanse, ze w tym cyklu coś? Czy może organizm mi świruje przez choróbsko?

dziewczyny..dzis w nocy miałam mocne bóle jak na @ .. :( mam nadzieje,ze wszystko ok.. teraz juz delikatnie podobolewa jak na @..
ja
takie bóle miałam chyba do końca 6 tygodnia, w końcu 5 doszły do tego mdłości. A (.)(.) bolą do dzisiaj, ale w mniejszym stopniu i już nie urażam sie w nie w byle sytuacji. Tak więc trzymam &&&&&&& żeby bolączki były delikatniejsze, ale żeby były wtedy czujesz, ze coś w Tobie siedzi. Wywal ten zapis o suwaczku owulacyjnym bo myli i zapomniałam, że jesteś w ciąży.

Ostatnia edycja:
dano: o to super że już ci lepiej,
kochana czekaj a zobaczysz czy coś będzie, bo z takimi objawami to nic nie wiadomo, trzymam &&&&&&&&&, żeby cylk był owocny a właściwie warzywny - bo ma być fasolka :-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry