• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mag no to współczuje... dbaj o siebie i o maleństwo więc przestrzegaj zaleceń lekarza... a tak w ogóle to co to jest ta herbata z kartoflanka??? :confused: nigdy wcześniej o czymś takim nie słyszałam i tak mnie ciekawi... :-p
Co do Ael to chyba dalej się męczy ale niestety nas nie odwiedza :-(

reklama
Lamiav ból oznacza ze macica rośnie, to zupełnie naturalnie. Więzadła i macica się rozciągają stąd ból całego obszaru poniżej pępka. Nie martw się :tak: Jak mocno dokucza to możesz wziąć nospe. Bezpieczna a też złagodzi te głupie uczucie.

Magdalena dupkę ma po mamusi :-D a z obciążeniem glukozą nie pomogę bo jestem jeszcze przed badaniem.

Ide jeść bo umieram!!

Mag
z Ael dobrze wciąż czeka na tego Wiktorka bo mu się za bardzo nie śpieszy... No i współczuje choroby.... biedaku ty mój....

Ostatnia edycja:
DSC00289.jpgDSC00290.jpg
to pierwsze pokazuje sie w okazalosci a to drugie swoja mala pupke i plecki :-p

a i bym zapomniala dzidzia ma 50,6 mm z badania usg konczyl mi sie w czwartek 11 tydzien

Ostatnia edycja:
reklama
Mag ale faktycznie widać na drugim zdjęciu, że leży pleckami!! :-p super! Ja Wam mogę wysłać potem foteczki z mojego wczorajszego spacerku ale to potem bo teraz już wychodzę po chlebek i wyniki badań. Zajrzę po południu bo kawałek mam do mojej ulubionej piekarni a ja się teraz kulam a nie chodzę :-p
Mag ja już przytyłam 8,5kg :-p dziś się ważyłam bo jutro wizyta u ginka i już miałam stresa, że znów będzie krzyczał ale na szczęście od ost wizyty zaledwie 0,5kg :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry