• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ma_gda: ja już tak myślę że to synio, że nawet już nie mysle " a może jednak córcia" , jak dla mnie to dobrze, bo choć na początku chciałam dziewczynkę, to i tak co by n ie było jestemn szczęśliwa :)) bardzo

magnat: no a ja czekałam na jakieś pryszcze, a tu na razie nic, cere mam ładną i nawet już nuie jest taka sucha jak wczesniej miałam

reklama
magdalenka wyglądasz kwitnąco :) taka do schrupania jesteś :D a mi się zboczuch załącza, i sny erotyczne się pojawiają :-D

Fifka moje ty chucherko tyś taka chudzinka że może nie zwrócili uwagi :)

Marchewka gratuluję :)

A i witam Cię Justynko :) owocnych starań ~~~~~~~~ kilka fluidków na dobry początek :)

Obiad mam :D czekam teraz czy ta moje kuleżanka dotrze wkońcu bo już ze 3 tygodnie jedzie ;) ale się objadłam poprosiłam teściową o krupnik taki jak ona wczoraj miała bo mi smak zaszedł teraz ledwie się ruszam ;) a na drugie pulpeciki będą to sobie moje chłopisko poje :)

AAaaa skleroza Sil kochanie jedyne co mogę to tulę do cyca i oby ci odpuściło trochę :* a moje cyce coraz większe :D

neciuszka: a mąż dzisiaj robił kotlety sojowe , niestety takie gotowe, nie robił od początku sam :-), my je bardzo lubimy z ryżem i mizerią, ale od kiedy jestem w ciązy to jakoś nie jedliśmy. A zupę to mam rosół z wczoraj i mam już chęć na ogórkową, szczególnie ze mi kiszone ogóraski w tym roku wyszły dobre

Lamia Mój od teraz pracuje tylko na ranne zmiany bo sam został jako operator maszyny i pracuje po 10 godzin od 6 to on gotuje w niedziele jedynie. Ja ogórkową miałam w sobotę :D ale mi domowe kiszone nie smakują jakoś tylko octowe. A za to kiszone takie z woreczka kupne zjem. Poprzestawiały mi się smaki w tej ciąży :-D a ja nie wiem ile ważę bo mi bateria siała w wadze i ciągle zapominamy kupić.

a mi chyba z 3 chrostki wyskoczyly i tak mam chyba w okresie kiedy powinnam miec @ a tak to jak aksamit hehe:-D a ja od dzis nie pracuje moze czasme sie zdarzyc ze sobie na chwile wyskocze a tak to zaczynam pobyt w domku :P a ja mam obiad od wczoraj i spokuj na dzis z obiadem:)

fifka: bo ty taka filigranowa, może mysleli że się fasolki najadłaś i cię z puszyło hihiih :-D

Fifka moje ty chucherko tyś taka chudzinka że może nie zwrócili uwagi :)

A weźcie... moja mama cały czas się ze mnie śmieje ze wyglądam jakby mnie wzdęło, albo bym kupki chciała.... :zawstydzona/y: Już jakiś czas brzuch był większy... a teraz podniósł się (znaczy macica) i znowu zmalał...

Kochane idę ugotować mężusiowi obiad. Miłego popołudnia

Pa Madziu :*

Kurcze... ja już sama nie wiem co robić... słodzę po 3 łyżki... jem często tłuste rzeczy (słoninkę, smalczyk... lubie smażone rzeczy). Ale i sporo owoców i warzyw... jem często i sporo a ostatnio znowu spadł mi 1kg.... maluszek tak ze mnie wszytko ssie...

Ja jeszcze nie rodzę, na niezadowolenie wasze...
Nie piszę kochane, bo mam lenia i śpiocha w jednym, poza tym ciotki tak słabo mi młodego wypędzacie z brzucha :-P

Madziu brzuch masz prześliczny, Ty też bardzo ładnie wyglądasz w ciąży nie marudź.
Fifka pokaż też brzuch!
Mag wylecz się kochana szybciutko i super cieszę się, że z maluszkiem jest wszystko ok :-)

Witam nową staraczkę i życzę szybkiego zafasolkowania~~ :-)

Idę kogoś zamordować...

reklama
fifka: taka twoja uroda, i się nie przejmuj, chodzisz do lekarza, kontrolujesz, i skoro gin się nie niepokoi to spokojnie, co poradzić ze mamy w sobie takie kochane pasożytki :-)

Ja będę miała problem z jutrzejszym obiadem bo nie mam planu żadnego

neciuszka: no mi już smaki wracają do normy, ale mam ciągle chęci na owoce, dobrze że jeszcze niezupełnie mi wrócił smak na słodycze, tzn. już mi smakują ale jakos mnie nie ciągnie, bo inaczej to bym tylko gofry pączki jadła:))

silka: no to sobie odpoczywaj, ja w pracy jak siedze to też czuję kręgosłup, a w domu to leżę z poduszką pod plecami

ael: o pojawiłaś się , no jakoś podoba ci się stan w jakim jesteś ,bo syna na świat nie wyganiasz :-)
dobrze że daleko od ciebie mieszakm to mnie to morderstwo ominie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry