• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam :-)
Ael dziewczyny maja racje, Wiktorek jest sprytny i czuje ze tu w POlsce pogoda nie sprzyja, to sobie posiedzi jeszcze w ciepełku ;-)
Marchewka gratulacje
Fifka super brzuszek!!! mozesz startowac na miss najzgrabniejszego brzuszka
Justynka witam i zycze szybkiego zafasoklowania, a jak dlugo juz sie staracie, czy to dopiero poczatek?
Ja wlasnie wrocilam z pracy i chyba zaraz padne spac... jestem wykonczona

Noo koleżanka pojechała. Aleśmy się nabojcyły :-D na niedzielę się na bazary umówiłyśmy na zakupy pojedziemy szukać okazji :-D

Ael kochana no ten twój Wiktor to i w ciotki chyba się wdał też troszkę :-D

Się mój chłop przez telefon ze mnie uśmiał ;) dzwoni żebym nie czekała z jedzeniem i zjadła, mówię że głodna nie jestem a pozatym poczekam bo chce do ziemniaków ćwikłę z chrzanem i ogórka kiszonego :D a on ma kupić po pracy ;)

No proszę, proszę, tylko Ael do nas zajrzała i forum odżyło!!! Aż miło jak nie trzeba tyle nadrabiać :-p Dziękuje Ael za miłe słowa!

Fifcia piękny brzusio!!!!!! zobaczysz, ze Ciebie z dnia na dzień wywali i wszyscy będą w szoku :-)

A zjadłam z mężulkiem obiadek i chwilkę się zdrzemneliśmy, jak się obudziłam to pierwszy raz od początku ciąży poczułam taaaaaaką ochotę na kawę, że miałam ochotę wypić cały kubek duszkiem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry