• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia próbka moczu do analizy w lodówce może przeleżeć spokojnie do 2óch dni. Skład chemiczny się nie zmienia.

Dziura nie marudź na kobietę jak się biedna męczy na ktg...grrrr.......
Ja wróciłam ze szpitala z badań, nic się nie zmieniło, nic nie ruszyło. W piątek na zapis i bodajże chyba już zostanę, nie wiem...heh....

reklama
Witajcie! :-) Wczoraj zapytałam mojego Mężczyznę czy weźmiemy ślub w przyszłym roku... (nastawiłam się na odpowiedź na "nie" bo coś tam coś tam), a tu On mówi: "Ale cywilny?" A ja: "No cywilny" A On: "Tak".
Tak, więc w październiku za rok biorę ślub! :-D:-)

Hej :)
Ael przyjedź na Podkarpacie :) u nas od rana słonko ślicznie świeci, może mały Wiktorek się na promyczki skusi :D
A tak serio, to kurczę współczuję Ci, bo taki ciężar i poza tym już by się chciało dzidziusia w ramionach trzymać...

Kwiatuszku ~~~~~~~~~~~~~~

Dziura niedobra ciotko chrzestna!

Karolina gratulacje!

Dagne u nas też śliczna pogoda od rana, słoneczko mocno grzeje, ciepło będzie dziś u nas :D
Ale cieszę się, bo chcieli mnie dziś zostawić w szpitalu, nie wiem po co, przyjęli już dwie dziewczyny na porodówkę, a dwie czekały na sali przedporodowej. To ja wolę uniknąć tłoku :-P

Witam wszystkich i każdego z osobna!!
Pyscku, Aga gorąco was dopinguję i trzymam za Was kciuki!! &&&&

Lamiav no my musimy zapłacić za wstęp, ale to nie ważne, po prostu jakoś zwyczajnie nie ma kiedy... człowiek ciągle zajęty jak nie mój w pracy to coś innego wypada... :-(

Dziureczko moja kochana! Jak dobrze cię widzieć!! :-D Lamia pięknie streściła ci już co się działo :-) No i trzymam kciuki za jutrzejsze Usg! Koniecznie musisz wstawić fotki swoich pociech!!

Magdalena trzymam kciuki za wizytę!! Powodzenia!!

Miq ciebie też mocno dopinguję na ten cykl!!! Zobaczysz, nim się obejrzysz a już wszystkie będziemy bujać brzuchami! :-) albo wózkami w przypadku Ael :rofl2:

Kwiatuszek powodzenia z pracą!!! Co do dni płodnych to z mikroskopu nie korzystałam ale owu czasem tak ma ze przychodzi wcześniej. Więc trzymam za ciebie kciuki i POWODZENIA w tym cyklu!!

Ael Miq dobrze mówi :-D w taką pogodę tez by mi sie nie chciało nigdzie wychodzić :-)

Karolina to gratuluję!!!

A ja dzisiaj poczułam po raz pierwszy tak mocno i wyraźnie te skurczę jakieś tam... w ciągu chwili brzuch się napiął i stał się twardy jak skała. :szok: Na szczęście szybko puściło, ale to naprawdę dzikie uczucie.
Poza tym w czwartek mam wizytę u Gina a dzisiaj siedzę jak ten ciul w domu... no i siedzieć będę co nie mam gdzie pójść... zaraz mój pójdzie do pracy a ja znowu sama... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry