reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jaką sałątkę ? :)

mam pytanie, czy można w ciąży jeść paluszki krabowe? takie co sprzedają w sklepach zamrożone?
Ja bardzo je lubie jeść.. mam super przepis na sałątkę:
-ryż biały
-kraby
-kukurydza
-ananas
-majonez :)
..ale mi się zachciało...

Ostatnia edycja:
reklama
Ael; martocha: to dajcie ja bym zjadła sałatke ale nie chce mi się robić, ja lubię z ananasem ale moj S. niestety nie lubi

martocha: chodzi ci paluszki surimi?, jeśli nie będą na surowo to mozesz jesc

Ael: dawaj fotkę sałatki chociaż się na patrze, bo ja jakoś dawno robiłam sałatkę

Ostatnia edycja:
Martoocha te paluszki krabowe są gotowane i wsadzone w lekką zalewę, więc spokojnie można jeść, byle nie za często.

Ja zrobiłam taką sałatkę a la śmieciową, gotowany makaron al dente, kapusta pekińska, pomidor, kukurydza puszkowa, szynka pokrojona w kostkę, majonez.
Wpierw ugotowałam makaron, miałam wstążki. Jak mi trochę odkapał z wody, wrzuciłam do miski, dodałam dwie łyżki oliwy co by mi się makaron nie skleił, to tego sypnęłam sporo czosnku granulowanego i białego pieprzu i ten makaron porządnie wymieszałam. Pokroiłam w kostkę pomidory, szybkę, kapustę pociachałam, dodałam kukurydzę, majonez i parę łyżek musztardy. Można dodać pora czy czerwoną cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę.
Taka na szybko a dosyć sycąca jest.

Idę wybrąć szum z rosołu, bo mi się spieprzy zupa :p

she: ja nie miałam więc ci nie pomogę,

no juz szkatułka prawie gotowa, mąz później parę razy polakieruje, a ja na koniec wyłożę dno szkatułki aksamitem i gotowe

Ja po całym dniu w szkole i jestem wykończona a jutro powtórka z rozrywki... :-( jestem padnięta i nie chce mi się nadrabiać bo widzę, że nie mało naskrobałyście!!! Może ktoś w skrócie zechce mi opowiedzieć co się dzisiaj działo ciekawego??

She ja niestety nie miałam więc nie pomogę!

Lamia to pochwal się później efektem końcowym :-)

ma_dalena: no jak skończę to wstawię na fb do folderu z moimi pracami :-), na razie mam mały dorobek bo niedawno się tym zajęłam i się uczę jeszcze.
A jak tam pisanie pracy??
A co się działo: neciuszka i ja wstawiłyśmy nasze brzuszki, troche o jedzeniu było, fifak tez brzuszek wstawiała, o boze nie pamiętam co jeszcze było, bo ja cały dzień latam jak głupia, ale czuje ze mój kręgosłup już dzisiaj siada

oglądacie gesslerową ? ciekawe czy ona zna sie na chińskiej kuchni ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry