reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ale się teraz wkurzyłam :angry: chyba mnie zaraz rozwali!! mój K poszedł do rodziców (bo ustaliliśmy, że na święta Bożego Narodzenia poprosimy wszystkich żeby zamiast prezentów dawali nam kase bo zbieramy na wózek) i chciał im to przekazać czy by na to się pisali. No i przy okazji pochwalił się, że chcielibyśmy ten wózek kupić już po świetach przed sylwestrem no i oni oczywiście jak zwykle swoje mądrości, że po co nam wózek tak wcześnie, ze tak wcześnie się nic nie kupuje a my już mamy wszystko! Że oni tak nie robili... :baffled: a mój małż się wkurzył i mówi, że oni robili jak chcieli a on ma swoją rodzinę i też robi jak chce. A oni na to: że zdarza się, ze przy porodzie jest lekarz ordynator i nie udaje się uratować dziecka.........!!!!!!!!!!!!11 :angry: no po prostu nie mam słów!! wszystko musi być tak jak oni chcą!!!!!!!!!!!!1

ma_gdalena nie przejmuj sie i róbcie jak uważacie! Chcecie wózek po świętach to go kupcie.. Nic mnie nie wkurza jak takie głupie gadanie :/ .. a ta końcówka to przegięcie, mogliby się w język ugryźć.. Nie denerwuj się :*

P.S: z tą kasą zamiast prezentów to niezły pomysł :)

Idę na zakupy.
Buziaki

ma_gdalena nie przejmuj sie to wasza sprawa ja nie jestem jeszcze w ciazy a juz mam kołyske od siostry tylko lezy u niej na stryszku i co mam powiedziec przeciez do swiat to juz bedzie czas tygodnie przeciez leca niech sie odwala

magd.a ja tez poskładałam cv i czekam
Miq moze jeszcze nic straconego skoro owu była pozno musisz czekac

kaszel mnie meczy a na dodatek wyszla mi opryszczka a tak długo mialam spokoj pewnie przez to ze jestem przeziebiona
stwierdzilam ze do gin pojde juz z wynikami malza
Jutro z michem jedziemy odebrac jego okularki wiecie co sexi w nich wyglada smialam sie z niego ze babki beda sie za nim ogladac

Hej witam się z rana !! :D
Wczoraj mnie nie było bo jakoś czasu brakowało ! :(

Magdalena nie przejmuj się takim gadaniem. Zrobisz jak zechcesz przecież :*
She trzymam kciuki za wizytę ! :)
Miq za ciebie równiez kciuki zaciśnięte !! Jeszcze wszystko się może zdarzyć :*
A z resztą dziewczyn się czule witam !! :-D :*:*:*

Ja sobie czekam cierpliwie na owu dziś 12 dc także lada dzień pewnie zacznie się coś dziać z temperaturką :D Mam taką nadzieję !

Madziu olej sikiem prostym. Co się przejmujesz? Małż ma rację, oni robili jak chcieli a wy też robicie co chcecie i co ustalicie to wasza sprawa.
Powiedzcie następnym razem, że cenicie sobie ich mądrości, ale sami też chcecie nauczyć się jak to jest żyć z dzieckiem czy w waszym przypadku przygotowywać się do jego przyjścia, ale jeśli będziecie potrzebować pomocy czy porady to sami zwrócicie się do nich. Na chwilę obecną podziękujcie za wszelkie rady.

Miq nadzieja jeszcze jest, nie ma co się załamywać :-)

No i nasz Wiktor oficjalnie jest obywatelem naszego kraju...a tatuś to mi się z ojcostwa już nie wyminie XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

reklama
Do góry