Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdjęcie na wystaranym
Taki ładniutki i zgrabniutki :*Witajcie kochane
ja już po testowaniu, niestety nie było upragnionych II kreseczek, ale @ nocy też nie przyszła, pobolewa mnie brzuszek, więc może jakieś opóźnienie. Mam dziwne przeczucie, że owulacja była w innym momencie, niż myślałam. No nic będziemy walczyć dalej, uszy do góry...
A zapomniałam Wam ostatnio napisać, że mojemu małżonkowi koleżanka z pracy wróżyła, i wywróżyła nam 2 synów he he ponoć jeszcze się nie pomyliła, a ja stwierdziłam, że to nie może być prawda bo przecież jak to nie robić kokardek, kiteczek ;-)
Bo te właśnie kokardki, spineczki itp, to wspaniała część macierzyństwa!!!Dzień dobry!
Przepraszam Was, że nie nadrobię ale zwyczajnie czasu mi brakuję. Mam nadzieję,że u wszystkich dziewczyn jest wszystko ok.
Miq kochana nie przejmuj się, podejście masz super i zobaczysz ze wreszcie sie uda.
Jeśli chodzi o termometr to polecam owulacyjny, jest dokladniejszy a koszt to ok 20 zł. Tempke ja mierzyłam od 4dc.
I jeśli mogę Ci coś jeszcze zasugerować to w jednym cyklu mierz temp i rób testy owu. Ja tak właśnie zrobiłam i mialam pewność czy wierzyć testom, czy się to pokrywa...
Sil już pędzę zobaczyć brzuszek...
Ael i jak tam Wiktorek? Kurde widzialam na FB tylko pare fotek z cudzego konta ale i tak sie zakochałam w Maleńkim![]()
Witam sie z rana
hehe Ael 4 z minutami a ty juz na forumWiktorek nie daje spać rodzicom ?
Jejjj a ja sie tak stresuje przed tym ginemJuz tyle mialam hec z tym @ moim
A tu mozliwe ze znow jakies leki dostane jelsi to zwyczajne przesuniecie cyklu
Tak bym chciala zeby sie juz udalo
![]()

Ale mnie dawno nie było! a to dlatego, że cały czas w pracy siedzę :/ Normalnie jak mam jakiś dzień wolny to spędzam go w łóżku :-) ech ta pogoda mnie dobija :/
Atanku no chybabo ja się nie znam
dziś zaczynam 13 tydzień
A to niedobry sen. A siooo
Witam Was dziewczyny
Miq tak jak dziewczyny mówią, nie ma @ to jest nadal nadziejatrzymam &&&&&&&&&&&&&& ..
Mi test pozytywny wyszedł dopiero 43dc i to jeszcze takamało widoczna kreska ale była. Robiłam bete 35dc i wyszła negatywnie.
Ale lekarze stwierdzili że owulka mi się ładnie przesunęła i ciąża jest młodsza, testy już ładnie grubo wychodzą (a mam 50dc). Lekarze potwierdzili ale nie wytrzymałam i dzisiaj poszłam na bete, jeszcze sprawdzić bo nie wierze![]()
Także pamiętaj kochana, nasze ciało lubi robić nam niespodzianki i nawet nie wiemy kiedyGłowa do góry :*
She trzymam kciuki za gina!! :* nie stresuj się, wszystko będzie dobrze! :] &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ale się teraz wkurzyłamchyba mnie zaraz rozwali!! mój K poszedł do rodziców (bo ustaliliśmy, że na święta Bożego Narodzenia poprosimy wszystkich żeby zamiast prezentów dawali nam kase bo zbieramy na wózek) i chciał im to przekazać czy by na to się pisali. No i przy okazji pochwalił się, że chcielibyśmy ten wózek kupić już po świetach przed sylwestrem no i oni oczywiście jak zwykle swoje mądrości, że po co nam wózek tak wcześnie, ze tak wcześnie się nic nie kupuje a my już mamy wszystko! Że oni tak nie robili...
a mój małż się wkurzył i mówi, że oni robili jak chcieli a on ma swoją rodzinę i też robi jak chce. A oni na to: że zdarza się, ze przy porodzie jest lekarz ordynator i nie udaje się uratować dziecka.........!!!!!!!!!!!!11
no po prostu nie mam słów!! wszystko musi być tak jak oni chcą!!!!!!!!!!!!1
ma_gdalena nie przejmuj sie to wasza sprawa ja nie jestem jeszcze w ciazy a juz mam kołyske od siostry tylko lezy u niej na stryszku i co mam powiedziec przeciez do swiat to juz bedzie czas tygodnie przeciez leca niech sie odwala
magd.a ja tez poskładałam cv i czekam
Miq moze jeszcze nic straconego skoro owu była pozno musisz czekac
kaszel mnie meczy a na dodatek wyszla mi opryszczka a tak długo mialam spokoj pewnie przez to ze jestem przeziebiona
stwierdzilam ze do gin pojde juz z wynikami malza
Jutro z michem jedziemy odebrac jego okularki wiecie co sexi w nich wyglada smialam sie z niego ze babki beda sie za nim ogladac
ot tak oryginalnie!Hej witam się z rana !!
Wczoraj mnie nie było bo jakoś czasu brakowało !
Magdalena nie przejmuj się takim gadaniem. Zrobisz jak zechcesz przecież :*
She trzymam kciuki za wizytę !
Miq za ciebie równiez kciuki zaciśnięte !! Jeszcze wszystko się może zdarzyć :*
A z resztą dziewczyn się czule witam !!:*:*:*
Ja sobie czekam cierpliwie na owu dziś 12 dc także lada dzień pewnie zacznie się coś dziać z temperaturkąMam taką nadzieję !

Ael opitoliłaś panie w urzędzie? :-)
Ja dzisiaj chodze wscieklaPoprostu mam syndrom "nie mow do mnie , nie patrz, nie dotykaj
hahaha