reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka nawet mnie nie strasz z tymi zaparciami... :-p bo ja właśnie kupiłam sobie kilka kartonów tych soków z buraczków i też muszę je pić bo mam słabą hemoglobinę.... :/

reklama
fasolka: wiesz co ja już większego zaparcia mieć nie mogę, zresztą jak przeczytałam że piszesz o mega zaparciu to mi się już normalnie śmiać zachciało bo ja już w kibelku rękami ściany przesuwam :-D,tak bardzo muszę przeć, więc sobie wyobraź:tak:

co do zmiany gina to nie wiem, bo za bardzo nie wiem do kogo, chyba zamiast chodzić do niego na prywatne wuzyty będę tylko do szpitala chodzić a zainwestuję w połozną, którą mi dzisiaj z przychodni poleciła babka, i ta połozna prowadzi zajęcia w szkoler rodzenia i porody odbiera także ma doświadczenie, bo boję się że jeszcze trafię na gorszego gina

Fasolka nawet mnie nie strasz z tymi zaparciami... :-p bo ja właśnie kupiłam sobie kilka kartonów tych soków z buraczków i też muszę je pić bo mam słabą hemoglobinę.... :/
Po buraczkach nieee, zaparcia są po suplementach zawierających żelazo.
Ja nie jestem w stanie wypić soku z buraka. Zupę mogę żreć co drugi dzień, surowego buraka opracuje, ale sok z buraka mi się w gardle zatrzymuje.

do tematu żelaza
http://vitalia.pl/index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/142/offsetk/0

Ostatnia edycja:
Karola a co rozumiesz przez "no i od czego jest to forum"?

Zafasolkuję
moze uciskać... ja miałąm (i mam) ten sam problem... To nie tyle twoje ziółko uciska a powiększająca sie macica!

Sil
to sobie zapisze i pogadam o tym z ginem...

Ostatnia edycja:
No ja barszczyk uwielbiam a to będę piła pierwszy raz i szczerze też to cianko widzę... ale na kartonie pisze, że można też na ciepło pić więc najwyżej będę robiła sobie taki instant... trochę pieprzu i może zniosę

reklama
ja barszczyk lubię bardzo, buraczki tarte trochę mniej a soku to już nie cierpię,

neciuszka: a to powodzenia , trzymam kciuki zebu szyskeo było oki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry