Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
stwierdziłam, że nie ma co złego kusić, nie ma potrzeby to nie idę. Do końca lutego mam zamiar pracować, a później wybieram się na zwolnienie już do końca ciąży. No może jeszcze sobie ze 2 tygodnie wezmę w styczniu, ale to jeszcze zobaczę.Hahaha zafasolkuję to smigaj!!! Droga wolna![]()
A Fifka ty wiesz jak kupię to się bój hahahaha:*

Wstawać !!!!!!!!!!!!![]()
dziewczyny jakos się źle czuję, nie wiem jak to opisać ,jestem rozdrażniona, ciężko mi oddychać , no okropnie się czuję jakiś mam niepokój , nie wiem sama
Sil nie no, twardnieje mi cały brzuch, aż tak "puchnie" ale po pół minuty przechodzi i mam spokój. To mnie nie boli wiec się tym nie przejmowałam... ale ten ból dołu brzucha towarzyszy mi niemal od początku. Było mówione ze moze boleć bo mały uciska mi moczowody i pęcherz. Ale kurcze żeby ból przeszkadzał w chodzeniu czy przewróceniu się w nocy z boku na bok![]()
Ja znów mam inny problem, nie wiem co to dlaczego, ale nie panikuje. Jak wstaje rano to czuje, ze mam pełny pęcherz, ale nie mogę się wysiurać, muszę się nieźle nagimnastykować, żeby opróżnić pęcherz. Później jest już ok, ale pierwszy udój to jakaś masakra.