reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehe widac panowie tak mają. My jak kupiliśmy łóżeczko nie chciałam go rozkładać ...stoi już rozłożone bo nie mógł się oprzeć i nie chciał składać. Często mówi że zastanawia się nad wyglądem maluszka:) Pokazuję mu zdjęcia Aelkowego cudeńka:D:D:D
Przeżywają inaczej niż my bo my te nasze skarby nosimy przy sobie:-)

reklama
Witam się wieczorowo po całym dniu w szkole :eek: myślałam, ze już nie wysiedzę ale zauważyłam, że mój synuś zwiększa swoją aktywność podczas moich zajęć z muzyki :-p co zjazd na tym przedmiocie zaczyna tak się wiercić i kręcić, że szkoda gadać. Nie wiem tylko, czy to oznaka zadowolenia czy przeciwnie... :-p

Miq przykro mi, że w tym cyklu się nie udało ale trzymam już mocno kciuki za następny :*

Ktoś pytał o mierzenie temp przy wstawaniu w nocy siusiu (nie pamiętam kto :baffled: - przepraszam). W każdym bądź razie ja też wstaje co dziennie w nocy do ubikacja i mierzyłam normalnie zawsze o tej 6(w moim wypadku bo tak wstawałam do pracy).
to ja pytałam, tzn że jak ma zamiar mierzyć o 6.30 a wstanie mi się wcześniej to wracać do wyrka i mierzyć tak jak mam zaplanowane tak?

heh mówiłam, że mały podrywacz rosnie

ja sie zastanawiam jak ten moj na 3 pietro wniozl komode byl tak szczesliwy ze ja kupił ze sam ja wniosl ale z kuchni na strych juz niedal rady na na stepny dzien ;-) musial miec pomocnika i mowikl jak ja to wnioslem jjak to tyle wazy :szok: a ja mu mowie bo byles szczesliwy wtedy po zakupach dla coreczki ;-) a wczoraj nie mowilam wam mowi kupilem cos wam sprawdz szuflade patrze a tam myjka rekawica w kształcie zaby i mowie do amelki no bedziemy cie myli a on mowi jak myli to przeciez rekawica kuchenna hihi a on z nie zauwazyl ze wziol myjke a nie rekawice bo byly podobno 2 rodzaje ;-)

Tzn zależy jak wcześnie, jeśli obudzisz się o 6 i bedziesz musiała wyjść z łóżka to wtedy lepiej już zmierzyć bo pół godziny to Ci już nic nie da ale myślę, że jak pójdziesz siusiu koło 4 to jeszcze bym szła spać i dopiero o planowanej 6.30 mierzyła ;-)

bidulka moja przytul.gifchętnie bym Ci zabrała te wymiotki abyś się tak nie męczyła

reklama
dzieki kochana ale jestem sama sobie winna pokusilam sie na rogala marcinowego z piatku byl chyba zabardzo nieswiezy juz...i popilam na to kubusia sok i widac rezultaty...

a ty przez ostatnie 2 dni nie miezylas tempki ??

Do góry