• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
też trafiłam na taką informację, ale tak sie robi jak różnica nie jest większa jak 1,6 godz, a ja po nocce idę normalnie spać, już po pierwszej nocce mój organizm przestawia się na tryb nocny he he

Ja na naukach przedmałżeńskich miałam dokładnie to omawiane i wiem, że wspominała coś o kwestii pracy na 3 zmiany ale niestety za nic sobie nie przypomnę jak to było...

Zmienię troszke temat bo zaczyna sie odwieczny problem przed świętami...prezenty. Kurcze nie mam pomysłu co kupic temu swojemu szczęściu! On nigdy nic nie potrzebuje,wszystko ma;/ A gier komp. więcej mu nie kupie bo to już zbieractwo :szok:

Zmienię troszke temat bo zaczyna sie odwieczny problem przed świętami...prezenty. Kurcze nie mam pomysłu co kupic temu swojemu szczęściu! On nigdy nic nie potrzebuje,wszystko ma;/ A gier komp. więcej mu nie kupie bo to już zbieractwo :szok:
Ja mojemu kupie porządny kalendarz związany z jego profesją, zeby w nim miał juz wszystko i sie nie wkurzał, ze mu rubryk brakuje. Kupił ostatnio komputer więc to jest jego przed prezent. Zanim kupił kompa miałam w planach kupić mu skórzaną aktówke - neseser.

Mój mąż do dziś uważa ,ze najlepszy prezent jaki mu kiedykolwiek kupiłam to dobre głośniki do komputera..
W tym roku będą skromne prezenty, bo M rozkręca firmę i nie ma na razie dochodów ;/
myślę,że zamiast prezentów wybierzemy się na jakiś weekend do Wrocławia czy gdzieś..przyda nam się 3 dni totalnego relaksu z dala od komórek i komputerów..

No to macie fajne pomysły. W tamtym roku kupiłam (sobie:-D) Mu słuchawki do kompa, przestrzenne. Nie chcemy szaleć z prezentami bo wiadomo ze wydatków będzie trochę ale coś muszę wymyślić.
Ostatnio będąc u sisuni powiedziałam jej dzieciaczkom żeby pisały list do miłokaja...i wiem co chcą .Jemu tak nie powiem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry