ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Miq z tego co wiem to jeśli mierzysz o innej godzinie niż zwykle to jakoś się odejmuje lub dodaje stopnie co pół godziny czy jakoś tak...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mojemu kupie porządny kalendarz związany z jego profesją, zeby w nim miał juz wszystko i sie nie wkurzał, ze mu rubryk brakuje. Kupił ostatnio komputer więc to jest jego przed prezent. Zanim kupił kompa miałam w planach kupić mu skórzaną aktówke - neseser.Zmienię troszke temat bo zaczyna sie odwieczny problem przed świętami...prezenty. Kurcze nie mam pomysłu co kupic temu swojemu szczęściu! On nigdy nic nie potrzebuje,wszystko ma;/ A gier komp. więcej mu nie kupie bo to już zbieractwo![]()
) Mu słuchawki do kompa, przestrzenne. Nie chcemy szaleć z prezentami bo wiadomo ze wydatków będzie trochę ale coś muszę wymyślić.