• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tu Wam niestety nie pomogę, bo zwyczajnie nie ma u nas zwyczaju prezentów.. Pewnie dopiero się zaczną, jak Dzidzia będzie większa. Ale pomysły chłonę, bo mój niedługo ma urodziny ;)

reklama
A ze mnie taki jest tyo, że nie lubię dostawać prezentów, niespodzianek (choć, marzę aby los dał mi prezent)ale lubie dawać prezenty. Jednak od czasu jak jestesmy razem z mężem to robimy sobie jeden wspolny prezent, w tym roku myslimy nad nowym łóżkiem do sypialni ale to spory wydatek

Szczerze to ja jeszcze nie myślałam ani przez chwilę co kupię mojemu małżowi... może jakieś suplementy diety, takie dla kulturystów bo trochę ćwiczy na siłowni i od czasu do czasu dostaje takiego kompletnego bzika na tym punkcie i wtedy w pełni się w to angażuje i niedawno coś płakał, że chciałby jakieś pierdołki :-p a jeśli nie to, to może zegarek bo nie ma a też kiedyś wspominał, że chciałby...

Ale ja mam ostatnio szczęście! Co wchodzę na to nasze forum to nikogo nie ma :-p zajrzę później!

Ostatnia edycja:
witam po pracy ;-) i po obiadku ;-)

fifka STO lat i wspanialych niezapomnianych rocznic ;-)!!
fajnie cie za szkoczyl ;-) milusio ;-)

zjadlam pyrki buraczki i paluszki rybne i zdycham bo sie ruszyc nie moge a obiecalam sobie dzis poazdki w szafie bo w polowe ciuchow nie wchodze...

reklama
Siemano z wieczora :-)
Co tu tak cichutko dzisiaj:-)?

ewika przepiękne dzieciątko
szkoda, że ja się dzisiaj nie dowiedziałam co noszę pod pępuszkiem, mam nadzieję,że w grudniu już będzie mi to dane :-)

moja macica dzisiaj szaleje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry