• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifcia mam nadzieję, że mamusia szybko wróci do zdrowia! Wujek też oczywiście! Dziś nie miałaś zbyt przyjemnych informacji.

Atanku ja też muszę zrobić porządek z ubraniami ale z tymi letnimi, zawsze chowam je do worków próżniowych a wyciągam znów te zimowe bo wszystkie nie zmieściłyby mi się w szafie :-p rzeczy sprzed ciąży nie opłaca mi się już pakować bo za niedługo już będą znów potrzebne :-p ja wchodzę we wszystkie stare rzeczy tyle, że w spodniach się po prostu nie dopinam a bluzki niektóre są za krótkie :-p

reklama
To ja mam podobnie jak Magdalena :tak: Mieszczę się we wszytko, tylko większość bluzek jest po prostu za krótkich. A spodnie mam ciążowe (aż 4 pary) więc niczego mi nie brakuję na szczęście!

te co krutkie bluzki tez zostawilam ale niektore nie ciagna sie na brzuchu i nie wleze w nie a w tym czasie siostra lub mama ponosza ;-) i beda w szafie mojej u rodzicow tam wiecej miejsca ;-)

Fifka, widziałam :) Już załatwione :)
Zdrówka dla mamy i wujka, ciężki dzień miałaś.

Atanku, ja też piję mleko i jest najlepsze dla mnie.

A ja w ciuchy sprzed wejdę o tyle, że bluzki mam za krótkie zdecydowanie i niektóre, te bardziej eleganckie pewnie by były ciasne w biuście. A spodni nie dopnę, ale mam ciążowe, więc luz :)

Mojego jeszcze nie ma :(

moj dostanie zawalowca ;-) czyli paczke fajek i cole i lizaka z czekolady ;-)

troszke zostawilam obiadu u pana wc a tera ide po mleko moge zimne czy lepiej ciepłe?

reklama
Hahaha Sil jeśli już to synka :-D swoją drogą zastanawiałam się dzisiaj jakby to było jakby nagle wyskoczyła z brzuszka dziewczynka :-) śmiesznie by było! :-p Ale spokojnie, nie zamierzam w grudniu się rozpakowywać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry