• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil no to fakt 15 grudzień to lada moment! :-) ciekawe kogo tam nosisz po serduszkiem... :-) nie miałaś ani przez moment zawahania, żeby jednak zapytać lekarza o płeć???

no zaraz i tak bede dzwonic do labo ile to kosztuje prywatnie bo jutro akurat bede w pobilzy a do lekarza bym dopiero szla w czw wiec bym moze jurto podskoczyła zobacze co mi powiedza a jak nie to bede czekac do czw

Fasolka w ciąży to dość często przez to będziesz przechodzić :-p ja znów mam tyle badań zleconych: oprócz podst morfologii i moczu to jeszcze kreatyninę, biliurbinę, glukozę, jeszcze na żółtaczkę typu B,C i powtórzenie odczynu Wassermanna :baffled: znów ze mnie ściągną pół wiadra :-p

dzwonilam na wstepie 15zl jesli nic nie wyrosnie to tylko te 15zł a jak wyrosnie to przy odbiorze kolejne 15zł wiec raczej pojde po skierowanie mecze sie to i jeden dzien dłuzej tez sie pomecze

reklama
A co to znaczy wyrośnie??? :-p leć jak dają to trzeba korzystać, w końcu niech się przyda na coś ten cholerny NFZ...

Hahaha co ja mam śmiechu z tą moja psiarą! :-D biegała z swoją taką ciężką piłką gumową po całym domu i cały czas jej wypadała z pyska i robiła huk a małż śpi po nocce więc próbowałam jej ją kilka razy schować to stała i łapką mnie zaczepiała, żeby jej oddać a teraz w końcu przyniosła ją, położyła koło mnie i patrzy niby w drugą stronę na telewizor ale jak tylko ruszam ręką żeby ją schować to zaraz mnie obserwuje co ja z tą ręką robię :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry