• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka wiem co czujesz bo też kilka razy się skusiłam w ciąży na basen :-) ale ja pływałam tylko na desce bo jak próbowałam sama to przy wyciąganiu rąk miałam wrażenie, ze strasznie naciągam brzuch więc leżałam sobie na deseczce i machałam tylko nóżkami :-p

reklama
No ja też po dwóch kółkach stwierdziłam, ze za mocno naprężam macicę i się nieco przestraszyłam... Ale na szczęście skończyło się dobrze! Za tydzień koleżanka znowu mnie wyciąga :-D

Pożyczyłam zwykły jednoczęściowy bo ja nie miałam. Bez problemu się dopasowuje do brzuszka i nie widzę potrzeby kupowania specjalnego nawet z większym brzuchem...

Szkoda tylko ze w Jakuzzi nie powinno się siedzieć, bo mnie bardzo kusiło :-D I już wiem ze jak urodzę to z koleżanką idziemy do Spa! :tak:

witam wieczorkowo co tu taki spokoj ??
fifka zazdroszcze basenu :zawstydzona/y: ja sie boje bo mi ginek kazal sie oszczedzac a do tego co robi usg ide za tydzien bo dzis mnie olał wry...
ale na poprawe humorku kupilam se pizze i prawie calA ZJADLA bo 2 kawalki zostały ;-) a zaraz bedzie jeden ;-)

Atanku czytałam wcześniej o tym ginie... no cóż... tydzień to nie aż taki długi okres czasu!

Na discovery jest ekstra program o rozwijaniu sie dziecka w brzuchu! Pokazują co dziecko słyszy i jak reaguję... ekstra!

zwykla margaritte ;-)
no naszczescie tylko tydzien czekania :-) tylko najgorsze jest dojazd do niego tramwaj i autobus.. i pieszo.. meczace...

fifka czemu tak późno o tym programie na discawery piszesz ?

Ostatnia edycja:
reklama
Bo sama późno włączyłam... :-( nie wiedziałam ze taki program będzie! Tak klikałam po kanałach i zobaczyłam płód wewnątrz brzucha i zainteresowało to mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry