• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta: zapomniałm ci odpisać , nie cierpię zimy więc odpada :tak: za to uwielbiam gorąco, letni wietrzyk, plażę, wodę, dużo zieleni i żeby było mało ludzi :-)

reklama
hehe no to lamia musisz tu byc w czerwcu pod koniec sa biale noce cieplo woda skaly duzo zieleni zwierzatek typu kroliki zajace sarny jelenie konie itp
nom podwojen obywatelstwo tak niby kultura porodu tutaj duzo lepsza tylko jestem przerazona ze po gora jednym dniu do domu z maluchem i koniec lekarze na kobiety do 4 miecha maja wyj***ne jak poroni to poroni i coz pech jak to mowia:zawstydzona/y::-(

cześć Pyscek :-)co ci?
mag Ty już masz piaty, więc cię traktują inaczej ;-)nie ty jedna byś po pierwszym dniu w domu wylądowała, a jednak warunki to warunki, obywatelstwo to obywatelstwo. A jak tam z socjalem? typu becikowe, macierzyńskie?

Wiecie co? stwierdzam dzisiaj fakt, że osobę, która mówi, ze ciąża to nie choroba - zwłaszcza jeśli jest to facet, to bym udusiła gołymi rekami.

Ostatnia edycja:
pyscek: i jak tam wczorajsze winko, smakowałao?? kaca dziś masz? ;-)

magenta: no to mi ładnie opisałaś, chętnie na ten czas przyjadę , także czuję się zaproszona :-D

5 tys koron miesiecznie dla malucha im wiecej dzieci tym wiecej kasy to ten jeden plus becikowego nie ma wcale :-p obywatelstwo by mial smyk zawsze lepiej na niego patrza ;-) ale lekarze no coz sa rozni mam jeszcze chwile czasu do namyslu
Lamia- no jest sobie na co popatrzec ale tylko wiosna i latem jesien i zima masakra ciagle ciemno pada deszcz zimno i wogole bleeee

nom winko smakowało bo teść robił :) wczoraj miałam gości więc musiałam troszeczkę dom oporządzić ... wystarczyło tylko odkurzyć, ale jak wczoraj miałam doła to aby nie myśleć wzięłam się za większe porządki jak mąż wrócił mieszkania nie poznał :-D a wieczorem przed snem też popiłam troszeczkę ale to już nie to samo bo wino ze sklepu :-( kaca jakoś nie mam :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry