• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A szukasz w internecie czy w po sklepach chodzisz?

w H&M są super ciuchy dla kobiet w ciazy :)

Chociaż widzisz ja wczoraj byłam na zakupach z moim i na lodach i kupiłam sobie sweterek nie dla kobiet w ciązy i był dobry :) i będzie dobry nawet po ciazy :)

images.jpeg

Ja tez nie lubie no ale nic ciekawego nie znalazłam a ida zimne dni a wiesz małamsie urodzi i nie bede miała 3-4godizn na chodzenie po sklepach :)

witam panienki widze humorki macie to fajnie
u mnie @ prawie koniec i cale szczescie bo jutro gin zmieniam go ciekawe co powie jak usyszy moja długa historie:)
a tak ogolnie to nic ciekawego mam male zmartwienie ale moj m mnie wspiera na dodatek dzis sie niezle wk bo dowiedzialam sie ze znajoma sie dostala do pracy tam gdzie ja sie starałam a to taki ułom az sie zbeczałam :(

Ja się w tygodniu wybieram na miasto, ale mam zamiar odwiedzić 2 sklepy i to wszystko, nie będę się wysilała jak nie kupie to pójdę w bluzeczkach które mam. No i muszę stanik kupić z prawdziwego zdarzenia bo mi zaczyna biust wypływać.

oj kwiatuszki niestety z praca tak jest, że nie koniecznie mózgownica się liczy :/
a jakież masz zmartwienie?

Kwiatuszku współczuję... ale niestety z tą pracą to jest loteria... Mi moja szefowa opowiadała jak to jest... jak ona dostała 200 zgłoszeń to nawet fizycznie nie jest możliwe zeby wszytko dokładnie ogarnęła... w takiej rekrutacji często liczy sie po prostu szczescie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry