• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mnie szyjka macicy się skróciła i powstał efekt lejka (zaczęła się rozwierać na 1,5cm od strony macicy) :no:

Ja dzisiaj znowu czuje sie beznadziejnie.. chyba prześpię znowu cały dzień.... :-(

reklama
U mnie nie jest tak źle... po prostu na ostatniej wizycie, tj. 06.12 lekarz stwierdził, że skróciła się już szyjka macicy, która jeszcze nie powinna no i przepisał mi leki na podtrzymanie a wczoraj jak byłam to powiedział, że główka już jest bardzo nisko i mimo terminu na 20.01 kazał mi przyjść już spakowana 05.01 na porodówkę! Prawdopodobnie 05.01 albo 06.01 będę już rodzić. no ale to w sumie 2 tyg przed terminem to już donoszony maluch będzie :-)

ja ostatnio jak byłam to mi powiedział ze moje dzidzi waży około 540 g, także i tak więcej niz wszedzie podają na ten czas ciązy :-) moze będzie miała po mamie grube koscie hihihi

wiecie co dzwoniła do mnie teściowa, bo ostatnio stwierdziła ze juz ciasno wyglądam w płaszczyku i tak chce mi kupić, i dzisiaj gdzieś jakiś widział i mówi zebym poszła sobie zobaczyć ,ale mi tak głupio ze nie wiem i juz sobie pożyczyłam od znajomej kurtkę żeby tylko ona mi nie kupowała. Ja wiem ze to miłe i w ogóle ze wysunęła taka propozycje, ale jakos źle sie z tym czuje zeby obca kobieta mi kupowała ciuchy, co innego na prezent a co innego tak. Czy ja głupia czy dobrze mysle, bo juz sama nie wiem, zeby jej nie urazić

Lamiav: jak chce niech kupuje.. Takie moje zdanie..

Dziewczęta: To nie wiadomo co na to wpłynęło? w tym wywiadzie była kobieta która urodziła dziewczynkę w 28 tygodniu. I wszystko ok.. Ale przestraszyłam się trochę..

Lamia ja mam takie zdanie jak Sleepy... jak sama wysunęła się z taką propozycją to powiedz jej, ze nie trzeba i w ogóle ale jeśli dalej będzie się upierać to idź sobie obejrzyj! ;-) na pewno Ci się przyda :-)

Sleepy no u mnie prawdopodobnie przeforsowanie... ale tak na 100% to nie wiadomo...

Kurcze teraz tak myślę, że od urodzin Naszego małego przystojniaka Wiktorka to już więcej chłopców nie byłoo... dobrze myślę...?

Ostatnia edycja:
U mnie to jest niewydolność ciśnieniowo szyjkowa macicy... nie miałam żadnych zabiegów, ani operacji... więc to zapewne u mnie przyczyna wrodzona... w następnej ciąży na pewno będą zakładać mi krążek albo podszywać szyjkę.

DAGNE: Gratuluje dziewczynki :)

Wczoraj wieczorem na grudniówkach pisała że małej sie nie spieszy i takie tam a za kilka godiznek kalinka juz z nimi była :)

fifka: a ty wiedziałaś wcześniej że masz coś takiego?

Magda: Dokładnie, twój Oli będzie kolejnym kawalerem:D A że ja mam słabość do chłopców, to już się nie moge doczekać:D

Mineralna: A ty to nie przesadzasz troszkę?:-) Też już grubo po terminie, nic tylko wyczekiwać z walizką w ręku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry