• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sleepy: Jak nic się nie będzie działo do 31 to mam przyjechac do kliniki to farmakologicznie mi wywołają poród ale tak żeby mała po północy się urodizła :)

Sleepy nie miałam pojęcia, bo u mnie w rodzinie nikomu sie to nie objawiło... Gin powiedziała, ze możliwe ze z tego powodu właśnie poroniłam pierwszą ciąże, ale to tylko domysły...

Magda: do mnie to pytanie?? Ja już wiem że będzie chłopak z jakieś dwa tygodnie;) O olivierze rozmawiałyśmy nawet kiedyś?;)

Oj tyle jest tych zagrożeń że głowa mała.. Nic tylko trzymać kciuki i wierzyć że wszystko będzie ok..

Nie wyobrażam sobie jakbym to ja poroniła chodzby nawet na samym początku 3-4 tydzień mam murowane wizyty u psychologa i całe zycie czy to świeta i inne sprawy zawsze bym myślała powinnła byc was dwójka a jest jedno itd.

Normalnie tak bym chciała by Jowitka była z nami ale z drugiej strony patrze na to że cały rok przepisany małej tez się narazie nie spieszy dobrze jej w brzuszku ma co jeść ma ciepło ma okazywane uczucia i pieszczoty czasem huśtawke ( bo nie zaprzestałam zycia seksualnego) na usg wszystko dobrze wychodzi badanie tak samo życ nie umierać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jejku Sleepy no faktycznie!!!!! a jeszcze przed chwilą jak pisałaś "oli" to sobie myślałam, że Ty też przecież chcesz dać na imię Olivier... a za chwilę takie zaćmienie :-p

Lamia- hmmm… niby się to wszystko wie, ale zawsze jest żal z kolejnym miesiącem gdy się nie uda:-( Mam nadzieję, że ten zbliżający się rok będzie szczęśliwszy :-):tak:

Ma_gdalena
- aaaaaa takie cyrki z Sil :-)(myślałam, że to ja przegapiłam moment w którym Sil mówiła, czy będzie miała chłopca czy dziewczynkę):-)faktycznie panienek na forum coraz więcej:tak: Kochana, dziękuję za fluidki :-** aaahh uwielbiam je, przynajmniej mam taki przywilej je dostawać :-)

Kwiatuszku-
a co tam u Ciebie?:happy2:

Fifcia
- dziękuję za miłe słowa:-) na Was zawsze można liczyć :tak:może kiedyś też będę mogła powiedzieć tak jak Ty;-) a na Ciebie po nowym roku, to nie będzie wcześnie? :confused:

Dziurka
- cieszę się, że Cię „widzę”:-)

Mineralna
- a Tyś jeszcze w ciąży? :-)

Ael-ten Wasz Wiktorek jest świetny :-)

Nawiązując do słów Fifci, że może jeszcze nie czas to… ja już jestem gotowa na dziecko…
:-)wcześniej myślałam, żeby to była dziewuszka, bo w ogóle nie mieliśmy opcji na imię męskie, a teraz… wiecie co Wam powiem, teraz wszystko mi jedno co będzie (imię męskie też już mamy) :-)mogą być nawet bliźniaki, trojaczki itp. :-)

reklama
czesc kochane..powiem szczerze, ze ja tez narazie odchodze do was...ale tylko na chwile...tez chyba musze odpoczac od staranek, mowienia o tym...musze chyba psychicznie przygotowac sie na to in vitro a ostatnio jakies zle przeczucia mam co do tego i coraz wiecej negatywnych mysli kreci mi sie po glowie. za wszystkie oczywiscie 3mam kciuki, informujcie mnie jak ktos urodzi albo zafasolkuje...:tak: Atanek ma moj nr telefonu, wiec na pewno bedzie pisala...
buziakuje do was mocno :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry