• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Konradek denerwuję się na te skurcze... bo go ściskają w środku, ale ważne ze czuję ze jest cały i zdrowy, Choć rusza się mniej niż zwykle.

Ael to ja rodzę nie ty :-D spokojnie

reklama
fifka: no właśnie będę próbowała sie dodzwonić do gina, w koncu po za wizytami w szpitalu byłam u niego też prywatnie to mam prawo zawracać mu głowę a co

ael: no ja nie wiem, może cię mąż za mocno ściskał pod czas bara bara :-), a tak powaznie to nie mam pojęcia

magdalena
: oo toście zaszaleli wczoraj, nie ma to jak seksik :-)

fifka: i tak jakoś spokojnie do tego podchodzisz, to bardzo dobrze, obys tak była zrównoważona do konca rowiązania :tak:

magdalena no teraz to i tak jak już to mały wyskoczyć może ;)

ael dokazywacze wyyy :P może Paweł cię posiniaczył ;) ooo widzi mam pytanie a propos ile ma być celibatu po porodzie?

ja małża też wczoraj zmolestowałam :D

Ael no bo my mieliśmy zabronione ale ze względu właśnie na to, że już mi to obojętne bo styczeń wybił więc skorzystaliśmy :-p ale mój miał stracha jak nie wiem :-D cały czas się pytał czy na pewno nie zrobimy mu krzywdy bo "przecież lekarz powiedział, że główka już jest bardzo nisko" :-D

Lamiav coraz mniej czuję ból więc stad spokój, Jakby coś ruszało do przodu, ból się nasilał itp. pewnie taka spokojna bym nia była :-D Poza tym czekam na tą 15 bo bardzo mi na tym zależy! :tak:

WIADOMOŚĆ OD IWASEK

Niestety jej nie przyjęli na oddział... ma znów próbować jutro! Jest zła!

Wcale jej się nie dziwię bo kurcze mogliby to jakoś zorganizować i jej zapewnić miejsce a nie teraz będzie musiała co dziennie biegać na IP

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry