Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Konradek denerwuję się na te skurcze... bo go ściskają w środku, ale ważne ze czuję ze jest cały i zdrowy, Choć rusza się mniej niż zwykle.
Ael to ja rodzę nie tyspokojnie
. Jeszcze czekała ponad 2 godziny na lekarza. A do innego też nie może pojechać, bo nie ma swoich wyników, bo są w tym szpitalu a po za tym z jej cukrzycą nie chcą przyjąć jak rodzić nie będzie... No szook! Debilizm kurde stulecia, masz cukrzycę ciążową, nie rodź bo i tak Cię nigdzie nie przyjmą...ael: no ja nie wiem, może cię mąż za mocno ściskał pod czas bara bara :-), a tak powaznie to nie mam pojęcia
ael dokazywacze wyyymoże Paweł cię posiniaczył
ooo widzi mam pytanie a propos ile ma być celibatu po porodzie?

Ael no bo my mieliśmy zabronione ale ze względu właśnie na to, że już mi to obojętne bo styczeń wybił więc skorzystaliśmyale mój miał stracha jak nie wiem
cały czas się pytał czy na pewno nie zrobimy mu krzywdy bo "przecież lekarz powiedział, że główka już jest bardzo nisko"
![]()
hihi, wczoraj jakiś korzystny układ gwiazd był ja widzę.. Albo wszystkie się nawpierniczały lubczyku;P
Mój to pewnie dopiero po porodzie wróci do normy.. Eh..

aż mnie z nóg zwalił... no zobaczymy czy teraz będą tak bolesne czy to tylko jeden taki... jak będą aż tak bolały to chyba faktycznie zadzwonię ........
to jakies głupie jest
a co mozesz być pierwsza
..coś czuję że dziś nie odejdę od komputera 
. Wiec chyba najlepiej spontanicznie podjać decyzje..