Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ael cyrki z tym NFZem są... ale co poradzisz... A co do martwienia się to coś w tym jest...
Aż potężnego skurcza miałamaż mnie z nóg zwalił... no zobaczymy czy teraz będą tak bolesne czy to tylko jeden taki... jak będą aż tak bolały to chyba faktycznie zadzwonię ........
Byłyby jaja jakby urodziła przed Iwaskiem...
i teraz juz nic mi nie pasuje, no tak sie zastanawiam nad:
hihihiihhi
(ale baby są jednak głupie!! jak nie mogłam robić i go prosiłam to płakałam bo mu się nie chciało a teraz sam powiedział, ze mi nie wolno a ja się cisnę do roboty
)
ot jaki interesowny! 
Zresztą sama go nie wyganiam. A jak chce to nich wychodzi 
co do imienia to mi się Julia bardzo podoba, tylko szkoda ze takie popularne to się zrobiło... 
Ael: ty jak powiesz duzymi literami to aż strach, obym ja sie takiego ochrzanu nie doczekałahihihiihhi
Mąż poszedł rozpalać w piecu bo zgasło a zimno w domu jak nie wiem więc chyba pójdę jednak sama poodkurzać! Wolałabym żeby mały sam zechciał wyleźć więc może go jakoś wygonię(ale baby są jednak głupie!! jak nie mogłam robić i go prosiłam to płakałam bo mu się nie chciało a teraz sam powiedział, ze mi nie wolno a ja się cisnę do roboty
)
ale i tak w czwartek pójdę do szpital i najpóźniej w piątek będę mi wywoływać poród więc lepiej jakby młody sam zdecydował się wyjść...